سازمان غذا و دارو توضیح داد؛

ماجرای تولید داروی تركیبی كرونا

ماجرای تولید داروی تركیبی كرونا به گزارش بیمارستان دی سازمان غذا و دارو، در ارتباط با مبحث تولید داروی تركیبی كرونا ظرف روزهای آینده، توضیحاتی عرضه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، در مورد ورود داروی تركیبی ایرانی كرونا به بازار، به اطلاع می رساند: بدون شك با همت دانشمندان و محققان داروسازی ایرانی در سال های اخیر شاهد بومی سازی تولیدات دارویی در داخل كشور بوده و با تولید ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز بیماران كشور و نزدیك شدن به مرزهای خودكفایی توطئه كشورهای مدعی حقوق بشر در تحریم بیماران هموطن خویش را ناكام گذاشته ایم كه از آن جمله می توان به فناوری صددرصد ایرانی در زمینه تولید رادیوداروها، نانوداروها، داروهای بیوتكنولژی، سل تراپی و…، اشاره نمود كه به اذعان محققین و تولیدكنندگان بی طرف كمتر كشوری در جهان همچون ایران می توان نام برد كه همزمان در همه این زمینه ها شاهد جهش و رشد قابل توجهی باشد. مبحث مطرح شده در مورد تأخیر در واردات مواد اولیه یكی از شركت های تولیدكننده داروی كرونا به سبب تحریم های ظالمانه دارویی ضد ملت ایران بود كه در توضیحات آمده است، مشكل مواد اولیه این شركت داخلی حل شده و مواد اولیه تولید این دارو كه از مدت ها قبل در كشور صورت می گرفته، تأمین شده است.

همینطور در مورد زمان تولید داروی مدنظر و توزیع آن، مدت زمان دو هفته ای اعلام گردید كه متأسفانه برداشت اشتباه از پاسخ های ریاست سازمان غذا و دارو و درج آن در رسانه ها با عنوان ساخت داروی ضد كرونای ایرانی، سبب موج سواری رسانه های بیگانه شده است.

بنابراین خاطرنشان می گردد اطلاع رسانی صرفاً در مورد واردات ماده اولیه داروی بیماران مبتلا به كرونا بوده كه در گذشته هم در كشور صورت می گرفته و در دنیا هم توسط كشورهای معدودی تولید و مصرف می گردد. بنابراین در شرایط حساس كنونی كه دنیا و به تبع آن كشور ما با بحران كرونا مواجه می باشد، انتظار می رود رسانه های منصف و متعهد با دقت و حساسیت بیشتری در رسالت مقدس اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم، ایفای نقش كنند. گرچه افتخارات جوانان ایرانی در زمینه داروسازی فراتر از آن است كه با این قبیل جوسازی ها و شایعه پراكنی ها بتوانند ارزش كار آنها را تضییع نمایند.

1399/01/08
تگهای خبر: دارو , داروسازی , سازمان غذا و دارو , فناوری