رئیس بیمارستان مسیح دانشوری خبر داد؛

كاهش آمار بیماران كرونا در بیمارستان مسیح دانشوری

كاهش آمار بیماران كرونا در بیمارستان مسیح دانشوری به گزارش بیمارستان دی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری، از كاهش مراجعات بیماران مبتلا به كرونا به این مركز درمانی اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی اكبر ولایتی، ضمن قدردانی از زحمات كادر پزشكی، پرستاری، خدماتی و اداری بیمارستان و همینطور ستاد فرماندهی عملیات مدیریت كرونا در تهران، اظهار نمود: از اوایل اسفند كه این بیماری در كشور شایع شد، تا كنون حدود ۱۵۰۰ بیمار در این بیمارستان بستری شده اند.
وی افزود: از این تعداد ۱۱۰۰ بیمار درمان شده اند و باقی همچنان بستری هستند، حدود ۵۰ بیمار هم در آی سی یو تحت درمان قرار دارند.
ولایتی خاطرنشان كرد: در ایام آغازین، روزانه حدود ۴۵۰ نفر به این بیمارستان رجوع می كردند اما حالا این آمار به حدود ۲۰۰ نفر در روز رسیده است.
وی افزود: در این مدت داروهایی كه اختصاصاً توسط چینی ها به كار گرفته شده برای درمان كرونا مؤثرتر بوده و ما هم در این بیمارستان با نظارت وزارت بهداشت از تجربیات آنان استفاده كردیم.
ولایتی، سرم تراپی را روش دیگری برای درمان كرونا عنوان نمود و اضافه كرد: زمانی كه كزاز و دیفتری در كشور شایع بود، در كنار درمان با آنتی بیوتیك ها از سرم اسبی استفاده می كردند و به درمان خیلی از بیماران كمك می كرد.
وی همینطور با اشاره به سابقه استفاده از پلاسما برای درمان آنفلوانزای اسپانیایی، استرالیا برای درمان آنفلوانزا و همینطور تجربه چین برای درمان كرونا، این روش را درمانی با سابقه مشخص و منطقی از نظر نظریه توصیف كرد.
ولایتی، استفاده از پلاسمای فرد بهبود یافته و یا همان ایمنی عاریتی را روشی مؤثرتر از آنتی ویروس ها عنوان نمود و اظهار داشت: با حمایت وزارت بهداشت، ستاد مقابله با كرونا در كلانشهر تهران، سازمان انتقال خون و سایر كسانی كه در این حوزه صاحب نظر بودند، این كار انجام گرفت.
وی اضافه كرد: با همكاری سازمان انتقال خون راه جدیدی در بیمارستان مسیح دانشوری برای درمان بیماران كرونایی ایجاد شود.
ولایتی درباره افراد بهبود یافته ای كه مقرر است از پلاسمای خون آنان برای درمان بیماران كرونایی استفاده شود، توضیح داد: دو نفر از خانم های متخصص این بیمارستان برای اهدای پلاسما داوطلب شدند.
وی نحوه انتخاب گیرندگان را هم بر مبنای خواسته افراد به صورت داوطلب عنوان نمود و اظهار داشت: این اقدام باید حتما در بیمارستان صورت گیرد تا در صورت بروز هرگونه عارضه به وضعیت بیمار فوراً رسیدگی شود.
ولایتی ضمن ابراز امیدواری برای كاهش تلفات ناشی از كرونا توسط این روش، از همه كادر پزشكی، پرستاری، بهیاری، خدماتی و اداری این بیمارستان كه بدون هیچ تعطیلی و وقفه ای برای خدمت رسانی به بیماران در این مدت كوشیده اند تشكر و قدردانی كرد.
وی با اشاره به اینكه تمامی كادر بیمارستان به رغم آگاهی از مخاطرات در این مدت با اشتیاق به انجام خدمات پرداخته اند، اظهار داشت: مدافعان حریم سلامت بدون هیچ گونه ترشرویی بیشتر از یك ماه است خدمت رسانی كرده اند و بعضی از آنان هم در این مدت به بیماری مبتلا شده اند.

1399/01/09
تگهای خبر: آنفلوانزا , بهداشت , بیمارستان , بیماری