تشریح دستاوردهای بیست و هفتمین كنگره بین المللی چشم پزشكی ایران

تشریح دستاوردهای بیست و هفتمین كنگره بین المللی چشم پزشكی ایران بیمارستان دی: عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشكی ایران، اظهار داشت: چشم پزشكان كشور در كنگره امسال با دستاوردهای جدیدی در رشته چشم پزشكی آشنا شدند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر علی صادقی طاری به جزئیات برگزاری بیست و هفتمین كنگره بین المللی انجمن چشم پزشكی ایران اشاره كرد و اضافه كرد: در این كنگره ۱۹ میهمان خارجی از آمریكا، انگلستان، فرانسه، بلژیك، هلند، سنگاپور، تركیه و هنگ كنگ، در ارتباط با وضعیت بیماری های چشم و درمان های چشم پزشكی، سخنرانی كردند. وی با عنوان این مطلب كه در این كنگره تلاش شد بیماری های شایع چشم بیشتر مورد توجه قرار گیرد، اظهار داشت: از بیماری های شایع چشم می توان به آب مروارید اشاره كرد كه در میان سالمندان بیشتر شایع است. صادقی طاری اضافه كرد: اغلب مبتلایان به آب مروارید، بعد از جراحی دچار عوارض می شوند بنابراین درمان عوارض ناشی از این بیماری هم مورد توجه چشم پزشكان قرار دارد. به قول وی، مشكلات چشمی ناشی از بیماری دیابت و آب سیاه هم در این كنگره مورد بررسی قرار گرفت. صادقی طاری ادامه داد: در بیماری گلوكوم وقتی دید فرد از بین می رود، با درمان هم برنمی گردد ولی در بیماری آب مروارید هر چقدر دید از بین برود، بعد از جراحی به حالت اول برخواهد گشت. وی با عنوان این مطلب كه روز اول كنگره، گروه های فوق تخصصی چشم شامل رتین، قرنیه، استرابیسم، پلاستیك یووییت و گلوكوم برنامه های خویش را با حضور میهمانان خارجی عرضه دادند و آخرین دستاوردهای علمی در رشته های چشم پزشكی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت، اظهار داشت: برنامه چشم پزشكان جوان، از دیگر برنامه های این كنگره برای همكاران فلوشیپ و دستیار بود. عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشكی ایران از برپایی ۱۱ سمپوزیوم و برگزاری ۳۰ كارگاه توسط اساتید رشته های مختلف چشم پزشكی در این كنگره اطلاع داد و اظهار داشت: از دیگر برنامه های كنگره، برپایی جشنواره فیلم، عكس، مقالات آزاد و برنامه پرستاری بود. صادقی طاری به برنامه پرستاری در چشم پزشكی اشاره كرد و اظهارداشت: در ارتباط با آموزش پرستاران در بخش چشم پزشكی، اظهار داشت: پرستاران اكثراً در آموزش های كلاسیك دانشكده پرستاری خیلی با موضوعات چشم پزشكی و مراقبت از بیماران چشمی آشنایی ندارند زیرا در سیستم آموزش پرستاری بیشتر به موضوعات جنرال مانند جراحی و داخلی پرداخته می گردد. در نتیجه مهم است كه هر از گاهی سمینارهای بازآموزی را با هدف ارتقای علمی و حرفه ای پرستاران برگزار كنیم. وی ادامه داد: بیمارستان فارابی از مدت ها قبل به دنبال تربیت نیروی انسانی در رابطه با پرستاری چشم آن هم در سطح كارشناسی ارشد بود و همچنان این هدف را با جدیت دنبال می كند. البته هنوز به مرحله اجرا نرسیده و پیگیری ها ادامه دارد؛ اگر این امر محقق شود بیمارستان فارابی نخستین مجموعه كشور است كه پرستار چشم را تربیت می كند. صادقی طاری در ارتباط اهمیت پرستاری در چشم پزشكی، توضیح داد: ۷۰ درصد موضوعات چشم پزشكی مربوط به داروهایی است كه استفاده می گردد و پرستار می بایست اطلاع كافی از نحوه مصرف و عوارض احتمالی آنها داشته باشد. وی با اشاره به امتیاز بازآموزی برای پرستاران حاضر در سمینار، اظهار داشت: علاوه بر این، بخشی هم به پوسترهای علمی اختصاص یافته بود كه همزمان با كنگره به نمایش در آمد. عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشكی ایران همینطور از برپایی نمایشگاه تجهیزات چشم پزشكی با حضور شركت های داخلی و خارجی اطلاع داد و اضافه كرد: سعی كردیم در این نمایشگاه، جدیدترین وسایل و تجهیزات چشم پزشكی در معرض نمایش شركت كنندگان قرار بگیرد.

1396/09/22
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پزشك , پزشكی