در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

محدودیت های كرونایی بازگردد

محدودیت های كرونایی بازگردد به گزارش بیمارستان دی رئیس جامعه پزشكان متخصص داخلی ایران، با اشاره به افزایش باردیگر آمار كرونا در كشور، بر لزوم بازگشت به ایجاد محدودیت های كرونایی تاكید نمود.

ایرج خسرونیا، در گفتگو با خبرنگار مهر، تصریح کرد: با عنایت به افزایش آمار بیماران کرونا، برگشت به ایجاد محدودیت ها ضروری می باشد.
وی، خواهان تشدید کنترل ها و تعطیلی مراکز شلوغ و پر رفت و آمد شد و اضافه کرد: البته مشکلی که دولت با آن مواجه می باشد، شرایط خانوارهایی است که در دوران کرونا و به دنبال محدودیت هایی که به وجود آمد، هیچ درآمدی برای امرار معاش نداشتند.
خسرونیا افزود: در حدود ۲۰ میلیون نفر از مردم کشور با چنین مشکلاتی در ایام کرونایی مواجه بودند و مخارج آنها صفر شده بود. این افراد هیچ سرمایه ای برای امرار معاش ندارند و ایجاد محدودیت ها، برای آنها دردسرساز می شود. لذا، دولت به فکر این افراد باشد که با ایجاد محدودیت ها، خانه نشین می شوند و درآمدی ندارند.
وی اضافه کرد: متأسفانه وضعیت کرونا روز به روز بدتر می شود و معتقدم چاره ای نداریم جز اینکه به محدودیت ها باز گردیم.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، با عنوان این مطلب که بیمارستان ها تقریباً از حضور بیماران کرونایی پر شده اند، اظهار داشت: اغلب شاهد مراجعات خانوادگی افراد مبتلا به کرونا هستیم، اما خوشبختانه اکثریت آنها احتیاج به بستری در بیمارستان دارند.
خسرونیا با اشاره به تشخیص بالینی کرونا، اضافه کرد: آنچه را بنده در مواجهه با بیمارانم می بینم، افرادی است که با علایم گوارشی مثل اسهال و دل درد به مطب رجوع می کنند و در بیمارستان ها نیز، بیماران کرونایی با علایم سکته قلبی و مغزی را می بینیم.

1399/04/22
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , متخصص , مغز