رئیس انجمن داروسازان ایران:

13 هزار داروخانه كشور درگیر كرونا هستند

13 هزار داروخانه كشور درگیر كرونا هستند رئیس انجمن داروسازان ایران، از فوت ۸ داروساز به دلیل مبتلا شدن به كرونا اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدباقر ضیا، روز چهارشنبه در چهل و دومین همایش ملی روز داروسازی ایران اظهار داشت: هر ساله در روز ۵ شهریور روز داروساز مراسم باشکوهی از سوی انجمن داروسازان برگزار می شد که امسال متأسفانه به سبب انتشار کرونا و همینطور مقارن شدن با ماه محرم هیچ گونه مراسمی نخواهیم داشت. وی با بیان این مطلب که در ۱۳ هزار داروخانه سراسر کشور داروسازان در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا قرار دارند تصریح کرد: متأسفانه در مبارزه با ویروس منحوس کرونا ۸ داروساز در کشور جان خویش را از دست داده اند که این ضایعه بزرگ را به جامعه داروسازی و خانواده هایشان تسلیت عرض می کنم. ضیا در ادامه اضافه کرد: انجمن داروسازان ایران برنامه های گوناگونی برای ارتقا خدمات داروسازان در سطح خدماتی برنامه ریزی کرده و با حمایت سازمان غذا و دارو تلاش کرده این برنامه ها را گام به گام به جلو ببرد ولی باید برای موفقیت در هر برنامه ای باید حمایت های لازم از سوی سازمان های مرتبط صورت گیرد. رئیس انجمن داروسازان ایران اظهار داشت: متأسفانه شرایط بگونه ای پیش رفته که خدمات پرارزش داروسازان در داروخانه به خوبی دیده نشده و ما در این حوزه تلاش می نماییم با عهد و میثاقی که با داروسازان در وفاداری و خدمات رسانی به مردم به نحو احسن صورت گیرد. وی ادامه داد: تمامی داروسازان در عرصه ها و سطوح مختلف خدمات ارزشمندی داشته اند که باید از همه این تلاشگران حوزه سلامت قدردانی به عمل آید و ما در این حوزه کوتاهی نخواهیم کرد و معتقدم ارزشیابی و ارزیابی در این حوزه بسیار مؤثر خواهد بود. ضیا از دست اندرکاران برگزاری این مراسم که به سبب انتشار کرونا به صورت مجازی و برای اولین بار در کشور برگزار شده است، قدردانی نمود.

1399/05/24
تگهای خبر: خدمات , دارو , داروخانه , داروسازی