فلوشیپ كنترل و درمان درد مطرح كرد؛

راهكار درمان دردهای كرونایی

راهكار درمان دردهای كرونایی به گزارش بیمارستان دی فلوشیپ و فوق تخصص كنترل و درمان درد، توضیحاتی درباره راهكار درمان دردهای ناشی از كرونا عرضه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسن محمدی، همزمان با روز جهانی مبارزه با درد، اظهار داشت: یکی از شایع ترین علل رفتن به کلینیک های درمانی، درد است که در بین انواع درد، سردرد و کمردرد شایع ترین است. وی ادامه داد: در صورتیکه درد بیش از اندازه طول بکشد و یا مدت زمان ماندگاری آن بیشتر از ۳ تا ۶ ماه باشد، درد مزمن است. این فوق تخصص کنترل و درمان درد کلینیک درد پردیس افزود: کمردرد یکی از شایع ترین دردها به حساب می آید و درمان آن با روش های مختلف انجام می گیرد که در گام نخست تغییر سبک زندگی باید مدنظر قرار گیرد فرد وزن خویش را کم کند و نشستن و برخاستن و یا نحوه بلند کردن اجسام توسط آن به صورت صحیح انجام گیرد. محمدی بیان داشت: بعد از تغییر سبک زندگی، انجام فیزیوتراپی و استفاده از داروهای ساده مانند مسکن مدنظر است و باید توجه داشت اگر استفاده از داروهای مسکن بی جا و خودسرانه باشد مشکلات کلیوی، گوارشی و حتی خونریزی در فرد ایجاد می شود. فلوشیپ درد افزود: در صورتیکه از راه این روش ها درد بهبودی نیابد و درمان نشود از راهکارهای مانند ازن درمانی، تزریق ژل و لیزر و در نهایت جراحی استفاده خواهد شد. وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰ سال است که کلینیک های درد در کشور بوجود آمده اند، اضافه کرد: تمرکز این کلینیک ها در تهران است و توسعه کلینیک های درد در استان های مختلف حائز اهمیت بوده و باید مورد توجه قرار گیرد همینطور هم اکنون ۸۰ پزشک فوق تخصص درد مشغول خدمت رسانی به بیماران جهت بهبود وضعیت درد آنها هستند. محمدی درباره دردهای ناشی از بیماری کرونا، اظهار داشت: شایع ترین دردها به علت ابتلاء به کرونا سردرد است. همینطور دردهای استخوانی و عضلانی اطراف ستون فقرات و عضلات می تواند برای بیمار کلافه کننده باشد که بهترین درمان درد ناشی از کرونا دارو درمانی و استفاده از مسکن های ساده مانند استامینوفن و ناپروکسن است و به هیچ عنوان استفاده از آسپرین برای این بیماران که بخصوص دارای تب های ویروسی هستند، سفارش نمی گردد.

1399/07/21
تگهای خبر: بیماری , پزشك , جراحی , خدمت رسانی