یافته پژوهشی محققان بلژیكی؛

واكسن جدید تب زرد در مقابله با كووید ۱۹ موثر است

واكسن جدید تب زرد در مقابله با كووید ۱۹ موثر است واکسن تب زرد تغییریافته ژنتیکی در حیوانات بسیار موثر بوده است. اگر این واکسن، آزمایشات بالینی را پشت سر بگذارد، برای مقابله با کروناویروس هم مفید خواهد بود.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، این تحقیق نشان میدهد که واکسن تازه تولید شده نه فقط در مقابل کووید ۱۹، بلکه در مقابل تب زرد نیز نقش حفاظتی دارد.
علاوه بر این، بنظر می رسد که بعد از یک دفعه تزریق واکسن، ایمنی لازم ایجاد می شود، در حالی که واکسن های کروناویروس تولیدی توسط شرکت های Pfizer و BioNTech، باید به مقدار دو دوز و در فاصله دو ماه تزریق شوند.
دکتر «ژوهان نیتس»، یکی از ویروس شناس های عضو این تیم تحقیق در مؤسسه رگا بلژیک، در این زمینه می گوید: «ما معتقدیم این واکسن ایمنی بلندمدت تری را در مقابله با کووید ۱۹ به وجود می آورد.»
نتایج این مطالعه نشان داده که یک واحد تزریق این واکسن در موش ها، ایمنی خوبی را در مقابل کروناویروس به وجود آورده است.
واکسن استاندارد تب زرد، معروف به YF۱۷D، ۸۰ سال است که استفاده می شود و سابقه ایمنی خوبی دارد. این واکسن حاوی ویروس زنده و ضعیف شده تب زرد است.
برای ایجاد واکسن کرونا، ویروس شناسان توالی ژنتیکی کروناویروس را به ویروس تب زرد وارد کردند. برای آزمایش این واکسن، پژوهشگران یک دوز آنرا به همسترهای مبتلا به کووید ۱۹ تزریق کردند.
بعد از گذشت ۳ هفته از واکسیناسیون، تمامی حیوانات مورد آزمایش قرار گرفتند. هیچ یک از همسترهای واکسینه شده هیچ علامتی از عفونت ریه نداشتند، در حالی که همسترهایی که واکسن غیرفعال دریافت کرده بودند، علایم واضحی از بیماری ریه را نشان دادند.
یکی دیگر از مزایای مهم واکسن تازه تولید شده این است که می توان آنرا در دمای ۲-۸ درجه سانتیگراد نگهداری کرد. درحالیکه واکسن های Pfizer و BioNTech باید در دمای ۷۰- درجه سانتیگراد نگهداری شود.


منبع:

1399/09/22
12:30:28
5.0 / 5
1410
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان