همزمان با روز پرستار انجام شد؛

توزیع 400 كپسول اكسیژن ساز خانگی در كشور از جانب هلال احمر

توزیع 400 كپسول اكسیژن ساز خانگی در كشور از جانب هلال احمر آیین اهدای ۴۰۰ دستگاه اکسیژن ساز خانگی از جانب دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ به هلال احمر کشور مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار برگزار گردید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد حسن قوسیان مقدم در آئین اهدای ۴۰۰ دستگاه اکسیژن ساز خانگی از جانب دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ اظهار داشت: سه اتفاق خوش یمن امروز و اینجا در حال انجام می باشد، ما با اهدای این دستگاههای اکسیژن ساز در روز پرستار می خواهیم به کمک پرستاران برویم تا بخشی از ظرفیت بیمارستان ها آزاد شود.
دبیرکل جمعیت هلال احمر اضافه کرد: شرکتهای دانش بنیان ما دارای ظرفیتی هستند که ما می توانیم از این ظرفیت هم داخل کشور هم خارج از کشور بهره ببریم و امیدوارم این روند با همراهی سایر خیرین ادامه دار باشد.
وی اظهار داشت: شرکتهای داخلی ما می توانند برای عرضه خدمات بعد از فروش خود برنامه ریزی کنند؛ بر این اساس باید شرایط طوری تعریف شود تا قطعات یدکی در نمایندگی های معرفی شده هم عرضه شود.
قوسیان مقدم تصریح کرد: ما هم اکنون کنار دوستان صلیب سرخ هستیم و این نشان دهنده حضور ما در یک خانواده بین المللی با ۱۹۲ کشور است و در واقع مبین همکاری بین المللی و کمک کردن به هم در بحران ها است که بسیار اتفاق خوشایندی است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر اظهار داشت: در دورانی که ما تحت تاثیر تحریم ها هستیم به جز کمک های مالی، کمک های دیگری هم وجود دارد که برای دریافت این کمک ها نیازمند استفاده از ظرفیت بین المللی فدراسیون و کمیته بین المللی صلیب سرخ هستیم، بعنوان مثال این ظرفیت بین المللی می تواند در خرید واکسن به ما کمک نماید.
وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، اضافه کرد: این بیماری فضای همدلی و خدمت کردن را در دنیا به وجود آورده و ما امیدواریم بتوانیم از توان داخلی خود استفاده نمائیم تا به کشورهای همسایه هم کمک نماییم.
قوسیان مقدم اظهار داشت: جمعیت هلال احمر در شهرستان ها بانک امانات تجهیزات پزشکی دارد که با فراهم کردن نیاز بیماران از راه این تجهیزات می توان رفتن به بیمارستان ها را کاهش داد.
کمک ۲۵۰ هزار فرانکی سوئیس برای تهیه دستگاههای اکسیژن ساز
دانیل مونیوس روخاس معاون دفتر نمایندگی کمیته بین المللی صلیب سرخ در تهران، در این مراسم با اشاره به اینکه مبلغ ۲۵۰ هزار فرانک سوئیس از جانب کمیته بین المللی صلیب سرخ به جمعیت هلال ایران با هدف تهیه دستگاههای اکسیژن ساز برای بیماران اهدا شده است، اضافه کرد: با توجه به این که بیمارستان ها خیلی شلوغ است تهیه این دستگاه ها بسیار لزوم دارد.
روخاس با اعلان اینکه ساخت قطعات برای دستگاههای اکسیژن ساز به شکل کاملاً بومی و محلی در ایران من را تحت تاثیر قرار داد، اضافه کرد: این ظرفیت در سایر کشورهای منطقه وجود ندارد و با توجه به این که هم اکنون هم در بحران هستیم، ایران از این ظرفیت برای رفع نیازهای داخلی خودش باید استفاده نماید اما شاید در آینده بتوان با بهره گیری از این ظرفیت بومی به کشورهایی همچون سوریه و یمن که در جنگ هستند هم کمک کرد.
وی با تاکید بر اینکه هم اکنون تمرکز روی درمان است اما قدم بعدی تولید و عرضه واکسن خواهد بود؛ اضافه کرد: با وجود اینکه در سطح بین المللی واکسن در حال تولید است، اطلاع داریم که ایران هم در حال ساخت واکسن است و به همین دلیل ما بعنوان کمیته بین المللی صلیب سرخ آمادگی پشتیبانی از جمعیت هلال احمر ایران و سایر مسؤلان را داریم تا این واکسن در اختیار مردم ایران قرار بگیرد.
حداقل به ۴۰۰۰ کپسول اکسیژن و ۱۰۰۰ دستگاه اکسیژن ساز نیازمندیم
محمد نصیری رئیس سازمان داوطلبان هم در این مراسم با اعلان اینکه امروز ما شاهد یک اتفاق خوب و مؤثر در حوزه عرضه خدمات در جمعیت هلال احمر هستیم، اظهار داشت: بیشتر از یک دهه از ایجاد بانک امانات تجهیزات پزشکی و توان بخشی جمعیت هلال احمر می گذرد که به صورت امانت در اختیار بیماران نیازمند قرار می گیرد.
نصیری با اشاره به اینکه یکی از تجهیزاتی که در اختیار بیماران قرار گرفته کپسول اکسیژن بوده و هم اکنون در بحران کرونا تقاضا جهت استفاده از این دستگاه ها بیشتر شده است اظهار داشت: ما ۱۵۰۰ دستگاه کپسول اکسیژن و ۸۰ دستگاه اکسیژن ساز در کل کشور داشتیم که احتیاج به تقویت داشت. چون در ازای هر یک کپسول اکسیژن ۱۰ نفر متقاضی داشتیم.
وی اظهار داشت: با کمک خیران هلال احمر ۱۰۰۰ کپسول اکسیژن به هلال احمر اهدا شد که نیمی از آنها در استان ها توزیع شده و کمک نقدی مردم ۴۰۰ میلیون تومان برای خرید کپسول اکسیژن بوده است.
نصیری با اعلان اینکه باتوجه به استمداد ما در خصوص احتیاج به دستگاه و تجهیزات پزشکی برای کمک به بیماران نیازمند مبلغ ۲۵۰ هزار فرانکی سوئیس معادل تقریباً ۶ میلیارد تومان از جانب کمیته بین المللی صلیب سرخ به هلال احمر اهدا شد، اضافه کرد: ما توانستیم از راه یک شرکت دانش بنیان که تولید این دستگاه را بر عهده دارد، ۴۰۰ دستگاه اکسیژن ساز خریداری نماییم که واگذاری آن از امروز شروع شده و فرآیند توزیع در استان ها هم در حال انجام می باشد.
رئیس سازمان داوطلبان تصریح کرد: برای کمک به بیماران حداقل به ۴۰۰۰ کپسول اکسیژن و ۱۰۰۰ دستگاه اکسیژن ساز نیاز داریم.

1399/10/01
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پرستار , پرستاران