بازدید رئیس جمعیت هلال احمر از مراكز درمانی هلال در آفریقا

بازدید رئیس جمعیت هلال احمر از مراكز درمانی هلال در آفریقا رئیس جمعیت هلال احمر به منظور بازدید از مرکز سلامت هلال احمر در فریتاون و دیدار با مقامات بهداشت و درمان در آفریقا به کشور سیرالئون سفر کرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، کریم همتی رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به همراه فرید مرادیان معاون بهداشت، درمان و توانبخشی و همینطور حسن اسفندیار مدیرکل اموربین الملل هلال احمر به منظور بازدید از مراکز درمانی هلال احمر و ملاقات با مقامات بهداشت و درمان در آفریقا پس از ظهر روز جمعه ۲۶ دیماه وارد فریتاون شدند. رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در بدو ورود، توسط کریستین فایا رئیس و سندی دبیرکل صلیب سرخ سیرالئون مورد استقبال قرار گرفت. دیدار با رئیس صلیب سرخ و نماینده فدراسیون صلیب سرخ و هلال احمر، ملاقات با وزیر بهداشت و همینطور بازدید از مرکز سلامت هلال احمر در فریتاون از مهم ترین برنامه های سفر کاری همتی به کشور سیرالئون است. همتی پیش از ورود به سیرالئون از مرکز درمانی کشور ساحل عاج هم دیدار داشته و بعد از آخر برنامه های سفر از فریتاون عازم آکرا پایتخت کشور غنا خواهد بود.

1399/10/29
تگهای خبر: بهداشت , درمان , سلامت , هلال احمر