جهش های كروناویروس می تواند به گسترش سریع تر آن منجر شود

جهش های كروناویروس می تواند به گسترش سریع تر آن منجر شود مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی در آمریکا هشدار داد: جهش های کروناویروس می تواند به گسترش سریع تر آن منجر شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر آنتونی فائوچی - مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی در آمریکا - اظهار داشت: جهش های جدید بیماری کووید-۱۹ نمی تواند بطور شایان توجهی بر اثربخشی واکسن تاثیر بگذارد اما می تواند به گسترش سریعتر ویروس منجر شود.

فائوچی در نخستین جلسه مطبوعاتی خود بعنوان مشاور ارشد جو بایدن - رئیس جمهوری آمریکا - اشاره کرد: درحالی که سویه های جدید کروناویروس که در انگلیس و آفریقای جنوبی شناسایی شده اند "به صورت یک به یک" با خطر بیشتر بیماری یا مرگ همراه نیستند، گونه کشف شده در انگلیس نسبت به سویه های اصلی ویروس دو برابر مسری تر است.

به گفته فائوچی، کروناویروس انگلیسی در ۲۰ ایالت آمریکا مشاهده شده هرچند به نظر نمی رسد گونه مشاهده شده در آفریقای جنوبی به ایالات متحده وارد شده باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی در آمریکا هشدار داد: خاصیت مسری تر بودن ویروس باید جدی گرفته شود برای اینکه افزایش موارد مبتلاشدن می تواند به بالا رفتن آمار فوتی ها منجر شود.

1399/11/03
تگهای خبر: بیماری