معاون كل وزیر بهداشت:

تولید كننده بزرگ واكسن كرونا در دنیا می شویم

تولید كننده بزرگ واكسن كرونا در دنیا می شویم بیمارستان دی: معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: بزودی و با همت جوانان و دانشمندان کشور به یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان واکسن کرونا در دنیا تبدیل می شویم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج حریرچی در پنجاه و ششمین جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که ظهر پنجشنبه در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار نمود: در جامعه جهانی طی صدسال اخیر هیچ عامل منفعلی نبوده که مانند ویروس کرونا بتواند جامعه بشریت را در ابعاد مختلف زندگی مانند مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تحت تاثیر قرار دهد.
معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان نمود: چاره مرتفع ساختن مسائلی نظیر ویروس کرونا چیزی جز همدلی و وحدت نیست الان هم می بینیم که مسئولین و مردم ما در تلاطم اقیانوس مشکلات بوجود آمده چطور می توانند شرایط موجود را کنترل کنند.
وی اضافه کرد: با شیوع کرونا خیلی از کشورهای جهان رشد اقتصادی منفی را تجربه کرده اند ولی خوشبختانه کشور ایران در سال ۹۹ با عنایت به تحریم های موجود و شرایط کرونا رشد اقتصادی منفی را تجربه نکرده است و علاوه بر آن احتمال رشد اقتصادی مثبت هم در این کشور وجود دارد.
این مسئول ابراز کرد: متأسفانه مساله ویروس کرونا مردم کم برخوردار در سرتاسر جهان را بیشتر از پیش با مشکلات اقتصادی رو به رو کرد که کشور ایران هم در این مورد مستثنا از سایر کشورها نبود.
وی اظهار داشت: برای کاهش مسائل در ارتباط با اقتصاد لازم است اتحاد و همکاری مردم و مسئولین بیشتر از پیش تجلی کرده و افراد کم برخوردار و صدمه دیده در بحث کرونا بیشتر مورد توجه و حمایت قرار بگیرند.
وی ضمن اشاره به وضعیت استان قزوین اظهار داشت: استان قزوین با عنایت به ازدیاد جمعیت مردمی با رده سنی بالا می توانست مشکلات بیشتری را تجربه کند و با بحران های زیادی مواجه شود اما خوشبختانه با همکاری و تلاش مسئولین، مدافعان سلامت، اصحاب رسانه و همراهی مردم شرایط تحت کنترل قرار گرفت.
کاهش اقدامات پیشگیرانه ما را به وضعیت قبلی باز می گرداند
حریرچی افزود: در مواقعی که همه گیری ها روند بیماری نزولی می شود اقدامات سیستم های کنترلی و پیشگیرانه باید افزایش یابد چون که کاهش اقدامات پیشگیرانه و عدم تقویت سیستم های کنترلی می تواند ما را مجدد به شرایط کرونایی بازگردانده و در آینده مشکل ساز باشد بدین منظور هیچ کشوری نمی تواند دستورالعمل های بهداشتی را کنار بگذارد.
این مسئول بیان نمود: حال که حدود ۸۰ درصد از میزان بستری های کرونایی در استان کاهش یافته لازم است اقدامات مراقبتی حداقل ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش یابد تا بتوانیم روند انتشار کرونا در استان را کنترل نماییم.
وی ضمن اشاره به وضعیت تست کرونای استان قزوین ابراز کرد: وضعیت تست کرونا در استان قزوین تا حد قابل قبولی رشد کرده اما لازم است استان قزوین با عنایت به شرایط و ظرفیت های استانی در جایگاه نخست قرار بگیرد.
این مسئول ضمن اشاره به اقدامات قرنطینه ای بیان نمود: گاهی بعضی از بیماران در قرنطینه خانگی قرارمی گیرند در حالیکه به خوبی از شرایط قرنطینه بودن اطلاعی ندارند که این امر نه تنها میزان آمار بیماران کرونایی را کاهش نمی دهد بلکه به واسطه شرایط فیزیکی در منزل امکان ابتلاء برای سایر اعضای خانواده را هم فراهم می آورد.
وی اضافه کرد: اقدامات قرنطینه باید جدی تر اجرا شود و کسانی که مبحث قرنطینه را جدی نمی گیرند و سبب تهدید و افزایش ابتلاء بیماری می شوند باید برخورد قانونی شوند.
این مسئول اظهار داشت: بزودی و با همت جوانان و دانشمندان این کشور به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن کرونا در دنیا تبدیل می شویم اما این به معنای نادیدن دستورالعمل ها و رعایت نکردن موارد بهداشتی نیست.
حریرچی خاطرنشان کرد: چاره دیگر کاهش آمار مبتلایان به بیماری منحوس کرونا قرنطینه صحیح افراد مبتلا به بیماری و ایزوله کردن افراد در رابطه با بیمار است که در این امر مدت قرنطینه برای افراد ایزوله شده که با بیمار ارتباط مستقیم داشتند و خود بیمار یکسان است که برای شناسایی این امر اجرای تست هوشمند می تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی در انتها اظهار داشت: مرگ و میر ناشی از کرونا در مراجعینی که پیش زمینه بیماری خاصی و یا سن بالایی دارند بیشتر است که در مورد این افراد لازم است قرنطینه معکوس اجرایی شود.

1399/11/05
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك