تقدیر از گروه های جهادی مستقر در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشكی

تقدیر از گروه های جهادی مستقر در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشكی به گزارش بیمارستان دی معاون نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: حضور مفید و مؤثر جهادگران حوزه سلامت در امتداد کاهش آلام روحی بیماران و کادر درمان موثر بوده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مراسم تقدیر از جهادگران حوزه سلامت با حضور حجت الاسلام و المسلمین عیسوی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و باقری فرد معاون آموزشی و البرزی جانشین بسیج جامعه پزشکی دانشگاه اجرا شد. حجت الاسلام احمدی معاون نهاد رهبری و مسئول طرح مراقبت معنوی دانشگاه حضور مفید و مؤثر جهادگران حوزه سلامت در بخش های کرونائی بیمارستان های دانشگاه و کارهای گروه های جهادی را در امتداد کاهش آلام روحی بیماران و کادر درمان دانست. حجت الاسلام احمدی برج سوم کرونا را فصل جدیدی از حضور جهادگران حوزه سلامت و ارائه خدمات تخصصی مراقبت معنوی دانست. وی ادامه داد: حضور حدود ۱۳۰ نفر از طلاب آموزش دیده و مجرب در حوزه ارائه خدمات مراقبت معنوی را از خاصیت منحصر به فرد این دوره برشمرد. معاون نهاد رهبری دانشگاه ضمن تقدیر از گروه های جهادی بصیر، گروه جهادی پیامبر رحمت و گروه جهادی نرجس خاتون حضور و مدیریت طلاب و روحانیون در ارائه خدمات جهادی حوزه سلامت را مصداق روشن رویش های انقلاب اسلامی عنوان نمود. در ادامه ی مراسم کارهای طلاب جهادی در قالب مستند تصویری به معرض نمایش گذاشته شد و مسئولین گروه های جهادی ارائه گزارشی از کارهای گسترده طلبه های جهادگر در بخش های کرونائی بیمارستان های تابعه دانشگاه پرداختند. سپس باقری فرد معاون آموزشی دانشگاه ضمن تقدیر مجدد از کارهای گروه های جهادی؛ تلاش جهادگران سلامت را مکمل زحمات پرسنل درمان دانست و با اشاره به حاکم بودن فرهنگ ایرانی اسلامی در جامعه ایرانی، جایگاه خدمات معنوی را در پروسه درمان مؤثر و بی بدیل خواند. وی در قسمتی از سخنان خود با اشاره به اینکه ویروس کرونا ضرورت توجه به مباحث معنوی و دینی را بیش از پیش به اثبات رساند در جمله ای اینطور عنوان نمود که تلاش کادر درمان التیام بخش در دمای جسمانی است و تمرکز در مباحث دینی و معنوی التیام بخش در دمای روحی عارض شده از بیماری است. معاون آموزشی دانشگاه با استناد به سخنان مقام معظم رهبری تهدید کرونا را زمینه ای برای تبدیل شدن آن به فرصت قلمداد نمود. در آخر این مراسم از مسئولین گروه های جهادی و نمایندگان آنها تقدیر شایسته به عمل آمد.

1399/11/29
تگهای خبر: آموزش , بیمارستان , بیماری , پزشك