تقدیر سازمان ملل از نقش ایران در مبارزه با ایدز

تقدیر سازمان ملل از نقش ایران در مبارزه با ایدز به گزارش بیمارستان دی وینی باینیما،  مدیر اجرائی برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه مقابله با ایدز با ارسال نامه ای به اسماعیل بقائی سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل متحد در ژنو، از نقش پیشروی جمهوری اسلامی ایران در عرصه مبارزه با ایدز قدردانی نمود و از سفر به کشورمان استقبال کرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مدیر برنامه سازمان ملل برای مقابله با ایدز در ادامه نامه خود ضمن اشاره به اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با ایدز "الگوی کاهش آسیب" می باشد، از ایران برای طلایه داری در مدل منحصر به فرد مدیریت مقابله با ایدز، تشکر نموده و از حمایت و راهنمایی کشورمان بعنوان عضوی از هیات هماهنگی برنامه ایدز ملل متحد UNAIDS (PCB) در این سال حساس در جهت مقابله جهانی با ایدز اظهار خوشنودی کرد.
خانم وینی باینیما اضافه نمود: همزمان با برگزاری چهلمین سالگرد گزارش نخستین نمونه های ایدز و بیست و پنجمین سالگرد شروع به کار برنامه مشترک؛ باید "استراتژی جهانی ایدز 2026-2021" مسیر پیشرفت به سمت بازسازی، پایداری و تسریع در مقابله با HIV و آخر دادن به اپیدمی ایدز را برای همه فراهم سازد.
او در ادامه از نقش و مشارکت فعال و سازنده کشورمان در فرآیند تنظیم اسناد راهبردی برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه مبارزه با ایدز قدردانی کرد.
اینیما، در بخش دیگری از نامه، ضمن تحسین و تمجید زاید الوصف از نقش کشورمان در پیشبرد فعالیتهای نهاد مزبور، از سفر به ایران در نخستین فرصت ممکن استقبال کرده است.
شایان ذکر است که آقای اوسینگ، مدیر ارشد بخش حاکمیتی نهاد مقابله با ایدز در سازمان ملل متحد، پیش تر اعلام نموده بود، در عرصه کاهش صدمه ها (Harm reduction) بخصوص در زندان ها، ایران یکی از بهترین ها در سطح خاورمیانه بلکه در عرصه جهانی در تنظیم برنامه عملیاتی مبتنی بر شواهد عینی است. نوع مداخله ایران در بحث زندان ها ثابت کرد که یکی از بهترین طرح ها در عرصه جهانی است. ازاین رو راهکاری که در ایران موفق بوده لازم است در چارچوب راهبرد مطرح شود.

1399/12/17
تگهای خبر: مدیریت