معاون فناوری اطلاعات بیمه سلامت خبر داد؛

رسیدگی الكترونیكی اسناد بستری در 95 درصد بیمارستان ها

رسیدگی الكترونیكی اسناد بستری در 95 درصد بیمارستان ها بیمارستان دی: معاون آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت، از اتصال 95 درصد بیمارستان های کشور به طرح رسیدگی الکترونیک اسناد بستری آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رضا میلابی، درباره طرح رسیدگی الکترونیک اسناد بستری، اظهار داشت: هم اکنون ۹۵ درصد بیمارستان ها در کشور به طرح رسیدگی الکترونیک اسناد بستری متصل هستند که این میزان به نسبت اواسط بهمن، یک درصد رشد داشته است. وی افزود: بطور تفکیک شده، ۱۰۰ درصد بیمارستان های دولتی دانشگاهی و ۸۵ درصد بیمارستان های خصوصی، دولتی غیردانشگاهی و خیریه به این طرح متصل هستند و اسناد خودرا به صورت الکترونیک برای رسیدگی ارسال می کنند. معاون آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بیمه سلامت اظهار نمود: اجرای طرح رسیدگی الکترونیک اسناد بستری منجر به تسریع روند ارائه خدمات درمانی، کاهش هزینه ها و مدیریت منابع می شود. این طرح همین طور منجر به شفافیت در رسیدگی و بررسی خدمات ارائه شده به بیماران می شود. میلابی اظهار داشت: باتوجه به لزوم تحقق اهداف دولت در امتداد استقرار دولت الکترونیک و اجرای قانون برنامه ششم توسعه کشور، استقرار طرح رسیدگی الکترونیک به اسناد بستری نیز یکی از شاخصه های پرونده الکترونیک سلامت شمرده می شود. حذف اسناد کاغذی در پروسه رسیدگی علاوه بر صرفه جویی در مصرف کاغذ، تنظیم هوشمند اسناد رسیدگی برمبنای قوانین بیمه گری را به دنبال دارد.

1399/12/21
تگهای خبر: بیمارستان , بیمه , خدمات , درمان