بستری شدن ۳ داوطلب نروژی بعد از تزریق واكسن آسترازنكا

بستری شدن ۳ داوطلب نروژی بعد از تزریق واكسن آسترازنكا به گزارش بیمارستان دی مسؤلان بهداشت و درمان نروژ اعلام کردند: سه نفر از دریافت کننده های واکسن کروناویروس آسترازنکا که گرفتار علایم غیرمعمول شده بودند، احتیاج به مراقبت های پزشکی پیدا کرده و تحت درمان قرار گرفتند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سه نفر از اعضای کادر درمان در نروژ که اخیرا واکسن کروناویروس آسترازنکا را دریافت کرده بودند به علت خونریزی، لخته شدن خون و افت پلاکت خون در بیمارستان بستری و تحت درمان قرار گرفتند.
مقامات نروژ روز پنجشنبه عرضه واکسن کروناویروس آسترازنکا را به دنبال اقدام مشابه دانمارک متوقف کرد. بعد از آن ایسلند هم دست به این اقدام زد.
یکی از پزشکان ارشد آژانس دارویی نروژ اظهار داشت: نمی دانیم که آیا بروز این علایم در این افراد به تزریق واکسن مرتبط بوده یا نه اما تمام موارد بعد از تزریق واکسن رخ داده است.
هر سه نفری که واکسن کروناویروس آسترازنکا را دریافت کرده و گرفتار این مشکل شدند کمتر از ۵۰ سال داشته اند.
مقرر است آژانس دارویی اروپا این مورد را بررسی کند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از خبرگزاری رویترز، شرکت داروسازی آسترازنکا هم همچنان مدعیست که تجزیه و تحلیل داده های ایمنی که شامل بیشتر از ۱۷ میلیون دوز تزریق واکسن شده نشان داده است که شواهدی در خصوص افزایش ریسک آمبولی ریه، ترومبوز ورید عمقی یا ترومبوسیتوپنی (افت پلاکت خون) بعد از دریافت واکسن وجود ندارد. این درحالیست که تابحال چندین کشور از بروز عوارض جانبی شدید بعد از تزریق این واکسن در بعضی از داوطلبان گزارش داده اند.

1399/12/24
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی