بوشهری ها سال جاری نه سفر می روند و نه مثل قبل آمادگی پذیرایی از میهمانان را دارند! به گزارش بیمارستان دی بوشهر استاندار بوشهر اظهار داشت: در نوروز پیش رو، هیچ گونه امکانات رفاهی و اقامتی در مدارس، مهمانسرای ادارات و سواحل بوشهر وجود ندارد و با این که بوشهری ها به خونگرمی و میزبانی معروف اند نه سفر می روند و نه آمادگی پذیرایی از میهمانان را مثل سنوات قبل خواهند داشت.

عبدالکریم گراوند در جلسه ستاد استانی کرونا با حضور فرمانداران و روسای شبکه های بهداشت و درمان استان بوشهر ضمن تبریک فرا رسیدن اعیاد شعبانیه اظهار داشت: نباید از تاثیرات چهارشنبه آخر سال غافل شد و مراقبت کرد تا تجمعی شکل نگیرد و نتایج مطلوب مراسم 13بدر سال قبل که با سفارش رهبری، مردم پروتکلها را رعایت کردند، به دست بیاید. چونکه اگر یک نفر مبتلا شود میتواند افراد بسیاری را هم آلوده به این ویروس کند.
وی ادامه داد: از سمن ها و فعالان اجتماعی هم انتظار می رود تا در فضای مجازی کار رسانه ای انجام دهند و با ایجاد کافه فرهنگی کمک کنند این ایام وسیله ای برای انتشار و شیوع بیماری نشود و از فرمانداران و مردم شریف استان هم درخواست دارم در کنار مراقبت از کودکان، تلاش شود تا به این بهانه هیچ دورهمی برگزار نگردد.
دستگاه ها چند ماه دیگر در کنار وزارت بهداشت بمانند
مقام عالی دولت در استان بوشهر سفارش کرد: دستگاه ها و ارگان ها باید نظارتشان را بیشتر کرده و به وظایف خود بپردازند و چند ماه دیگر در کنار وزارت بهداشت بمانند تا کشور وارد فاز واکسیناسیون گسترده شود.
گراوند به فرمانداران استان بوشهر متذکر شد: اگر از منطقه ای بیماری کرونا گزارش شود، باید روی آن محیط حساسیت ویژه ای به وجود آید و در کنار قرنطینه از اهالی تست بگیرند و اجازه تردد را به افراد ندهند و با کمک گرفتن از طرح شهید سلیمانی وزارت بهداشت، فرد مبتلا در محیط نچرخد و در یک جای مشخص یا خانه تحت مراقبت بوده و منطقه هم تحت کنترل باشد.
استاندار بوشهر اظهار داشت: در بحث محدودیت ها تابع ضوابط ستاد ملی مقابله با کرونا خواهیم بود که برای کل کشور حجت و ملاک است و باتوجه به گزارشات ستاد در خصوص افزایش مبتلایان، شمال استان حتما رنگش تغییر خواهد نمود و اصناف و بازاری ها هم اگر می خواهند کسب و کارشان تعطیل نگردد باید حتما رعایت پروتکل ها مد نظرشان باشد.
ویروس جهش یافته کرونا نظام های پیشرفته سلامت جهان را به زانو درآورده است
وی با اشاره به اینکه مسافرانی که با هواپیما و قطار و اتوبوس سفر می کنند باید تست بدهند و در مکان های تعیین شده توسط میراث فرهنگی اسکان یابند، تصریح کرد: در نوروز پیش رو، هیچ گونه امکانات رفاهی و اقامتی در مدارس، مهمانسرای ادارات و سواحل بوشهر وجود ندارد و با این که بوشهری ها به خونگرمی و میزبانی معروف اند نه سفر می روند و نه آمادگی پذیرایی از میهمانان را مثل سنوات قبل خواهند داشت.
این مسئول تصریح کرد: همه باید کمک کنند تا مسافرت ها کمتر شود و از مردم بوشهر هم تقاضا دارم در خانه بمانند، چونکه امکان دارد بعد از بازگشت از سفر حامل و ناقل ویروس کرونا باشند و آنرا شیوع دهند.
عبدالکریم گراوند تصریح کرد: ویروس جهش یافته کرونا نظام های پیشرفته سلامت جهان را به زانو درآورده است و ما با حفاظت از دستاوردهایمان می کوشیم وارد موج چهارم این ویروس نشویم.
او در آخر با تشکر از هم استانی ها اظهار نمود: مردم شهر بوشهر الگوی برای سایر مردم ایران هستند و انتظار می رود سایر نقاط و شهرستان ها هم بیشتر به سفارش های بهداشتی عمل کنند و استفاده از ماسک را در اولویت قرار دهند.

1399/12/24
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , حفاظت , درمان