رئیس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت خبر داد؛

پیشنهاد افزایش ۲۸ و نیم درصدی تعرفه های پزشكی در ۱۴۰۰

پیشنهاد افزایش ۲۸ و نیم درصدی تعرفه های پزشكی در ۱۴۰۰ بیمارستان دی: رئیس دبیرخانه شورایعالی بیمه سلامت ضمن اشاره به اینکه افزایش تعرفه ویزیت منوط به اجرای نسخه نویسی الکترونیک است اظهار داشت: تعرفه پیشنهادی سال ۱۴۰۰ به هیات دولت ۲۸.۵ درصد است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید سجاد رضوی در حاشیه جلسه تعرفه گذاری خدمات تشخیصی و درمانی ۱۴۰۰ که با حضور سازمان های بیمه گر پایه و سازمان نظام پزشکی در محل سازمان بیمه سلامت ایران برگزار شد، بیان نمود: با عنایت به اسناد بالادستی در تعرفه سال آینده یکسان سازی جز حرفه ای یا حق فنی بخش دولتی و خصوصی مورد توجه قرار گرفت به نحوی که در بخش دولتی به طور عمده افزایش ها در ارتباط با ویزیت و جز حرفه ای و بخش خصوصی هم در ارتباط با هتلینگ و جز فنی بود که امیدواریم با تغییرات رخ داده بتوانیم بر مبنای افزایش حقوق و دستمزد و تورم موجود در کشور تعرفه های حوزه سلامت به حقیقت نزدیک باشد. دبیر و رئیس دبیرخانه شورایعالی بیمه سلامت افزود: تاکید همه اعضا این است که با تغییرات بوجود آمده پوشش بیمه افزایش و سهم پرداخت از جیب مردم کاهش پیدا کند به نحوی که در این خصوص اجزا به صورت کامل مشخص شده تا بعد از تصویب و ابلاغ سرانه از جانب هیأت دولت و ابلاغ آن به حوزه بهداشت و درمان اجرایی شود. وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم تا آخر سالجاری یا اوایل سال آینده تعرفه ها بموقع ابلاغ شود و از سردرگمی حوزه سلامت در بحث تعرفه ها جلوگیری نماییم. رضوی به تعرفه منطقی اشاره نمود و اظهار داشت: تعرفه ها در بعضی بخش ها همچون دارو منطقی است ولی در بعضی موارد کمتر از میزان واقعی است. خوشبختانه تعرفه ویزیت نزدیک به حقیقت شده ولی در قسمت تخت روز و حق فنی با حقیقت نزدیک به ۵۰ درصد فاصله دارد که امیدواریم در سال های آینده به تدریج این مورد اصلاح گردد. وی با اشاره به اینکه بر مبنای تصمیم اتخاذ شده افزایش تعرفه ویزیت منوط به اجرای نسخه نویسی الکترونیک است، اظهار داشت: در صورتیکه نسخه نویسی انجام نشود این افزایش ها امکان پذیر نخواهد بود چون که باید بر مبنای قانون نسخه نویسی الکترونیک اجرا شود. دبیر و رئیس دبیرخانه شورایعالی بیمه سلامت با اشاره به اینکه تعرفه مصوب پیشنهادی به دولت با عنایت به مصارف و منابع حدود ۲۸.۵ درصد است، بیان نمود: بیمه ها هم علیرغم محدودیت منابع همراهی خوبی در افزایش تعرفه ها داشتند که امیدواریم در نهایت با این اقدامات به اهداف اصلی دست یابیم.

1399/12/25
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی