وزیر بهداشت عنوان كرد؛

ایران در بهار ۱۴۰۰ یكی از بهترین واكسن سازان جهان خواهد شد

ایران در بهار ۱۴۰۰ یكی از بهترین واكسن سازان جهان خواهد شد وزیر بهداشت در ارتباط با روند تولید واکسن های کرونا در کشور، توضیحاتی عرضه داد و اظهار داشت: امروز ایران سرافراز برای ماندن در عرصه بین المللی از قدرت چانه زنی بالایی برخوردار می باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمکی، روز سه شنبه در مراسم آغاز فاز اول کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی فخرا، عنوان کرد: سال نو انشاالله سالی پر از آرامش برای هموطنان خواهد بود. وی ضمن اشاره به حضور جانبازان سرافراز کشورمان، اظهار داشت: تردید ندارم تا زمانی که این نفس های عارفانه هست، باکی از دشمنی ها نداریم. نمکی با خطاب قرار دادن همسر شهید فخری زاده، افزود: بزرگ ترین رنج بشر تحمل داغ عزیزانی است که از دست داده ایم. وزیر بهداشت ضمن اشاره به شیوع کرونا در جهان، اظهار داشت: همان روزها به دوستانم گفتم که باید خودمان را آماده کارزاری خیلی سخت و سنگین نماییم و امروز در ایام پایانی سال با افتخار می گویم که به رغم همه تحریم ها و مشکلاتی که برای ما به وجود آوردند، بعنوان یک کشور مطرح در مدیریت کرونا می درخشد. وی ادامه داد: واکسن سازان بزرگ دنیا به ما واکسن نخواهند داد و باید روی پای خودمان بایستیم. نمکی اظهار داشت: با جلسات و گفتگوهای گوناگونی که داشتیم، قدم به قدم در راه ساخت و تولید واکسن پیش رفته ایم و مته به خشخاش گذاشتن در فرایند های عادی در راه ساخت واکسن جایگزین نیست و سازمان غذا و دارو، به صورت شبانه روزی استانداردهای محکم را در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه کردند. وزیر بهداشت تصریح کرد: ایران در بهار آینده یکی از بهترین واکسن سازان جهان خواهد شد. وی افزود: ما امروز به علت شرایط خاص گروه های صدمه پذیر، در کوشش برای تأمین واکسن از بهترین واکسن های ساخته شده در جهان هستیم. وزیر بهداشت اظهار داشت: ما از معتبرترین منابع دنیا، کم ضررترین واکسن ها را تهیه کرده ایم و امروز منتقدان ما متوجه شدند که چه اشتباهی کردند. نمکی در انتها بیان داشت: برای پدیده واکسن نمایشی عجله نمی نماییم اما برای واکسن زدن از معتبرترین منابع عجله می نماییم. اما امید ما به واردات نیست، بلکه امید ما به تولیدات ملی است. نخستین واکسن ما که تزریق آن به صورت انبوه آغاز خواهد شد، واکسن پاستور خواهد بود و به دنبال آن، واکسن کووایران و واکسن رازی خواهند بود و در ادامه واکسن سپند را خواهیم داشت.

1399/12/26