سخنگوی سازمان انتقال خون تشریح كرد؛

مردم در نوروز چه مقدار خون اهدا كردند

مردم در نوروز چه مقدار خون اهدا كردند سخنگوی سازمان انتقال خون ایران، به تشریح وضعیت اهدای پلاسمای بهبود یافتگان کرونا پرداخت.

بشیر حاجی بیگی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: از شروع اردیبهشت ۱۳۹۹ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، تعداد ۱۸ هزار و ۲۱۹ نفر از بهبود یافتگان کرونائی جهت اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون در سراسر کشور مراجعه نموده اند. وی ادامه داد: از این تعداد، ۱۵ هزار و ۳۹ واحد پلاسما به شکرانه سلامتی اهدا شده است. حاجی بیگی با بیان این مطلب که بیشترین میزان اهدای پلاسمای بهبود یافتگان کرونائی مربوط به استان های تهران، آذربایجان غربی، یزد و خوزستان بوده است، به تشریح وضعیت اهدای خون در روزهای نوروز پرداخت و اظهار داشت: بیشترین میزان اهدای خون در روزهای نوروز نیز متعلق به استان های تهران، فارس و خراسان رضوی بوده است. سخنگوی سازمان انتقال خون ایران اضافه کرد: ۳۱ درصد از خون های اهدایی در روزهای نوروز مربوط به این سه استان بوده است. حاجی بیگی به آمار اهدای خون در روزهای نوروز اشاره نمود و اظهار داشت: از یکم تا سیزدهم فروردین ۱۴۰۰، ۶۳ هزار و ۹۷۶ نفر در سراسر کشور برای اهدای خون به مراکز انتقال خون مراجعه نموده اند که از این تعداد، ۵۲ هزار و ۷۸۲ واحد خون اهدا شده است. وی ادامه داد: از مجموع مراجعان نوروزی، ۶۶۶۹ نفر برای نخستین بار بوده است که خون اهدا کرده اند. سخنگوی سازمان انتقال خون ایران اظهار داشت: ۹۶ درصد خون های اهدایی سهم آقایان و ۴ درصد نیز سهم بانوان کشور بوده است. حاجی بیگی افزود: در روزهای نوروز نزدیک به ۹۱ هزار واحد خون و فرآورده های خونی شامل گلبول قرمز فشرده شده، پلاکت و پلاسما در میان مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است. وی ادامه داد: بیشترین میزان اهدای خون و فرآورده های خونی نیز سهم تهران، خراسان رضوی، فارس و اصفهان بوده است.

1400/01/21
تگهای خبر: اهدای خون , بیمارستان , درمان , سازمان انتقال خون