چگونه از سكته های قلبی و مغزی ناشی از فشار خون پیشگیری كنیم؟

چگونه از سكته های قلبی و مغزی ناشی از فشار خون پیشگیری كنیم؟ به گزارش بیمارستان دی خوزستان ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی فشار خون نامگذاری شده است. با تشخیص بموقع بیماری فشار خون بالا می توانیم از بروز عوارض خطرناک آن همچون سکته های قلبی و مغزی پیشگیری نماییم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از وب دا خوزستان، با در نظر داشتن سفارش های زیر می توانیم از بروز عوارض خطرناک فشار خون بالا همچون سکته های قلبی و مغزی پیشگیری کنیم:

- در صورت نداشتن فشار خون خیلی بالا یا عدم وجود عوارض ناشی از فشار خون بالا مانند صدمه بینایی، کلیوی و قلبی، افراد مبتلا به فشارخون می توانند انواع فعالیتهای بدنی را انجام دهند.

- مصرف دارو برای کنترل فشارخون بالا به معنای مجوزی برای خوردن مواد غذایی پرنمک و پرچرب نیست.

- مصرف دارو در کنار رژیم غذایی مناسب، برای کنترل فشارخون ضروریست.

- با تغییرات ساده در روش زندگی خود مانند داشتن رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی منظم میتوان از افزایش فشار خون پیشگیری کرد.

- در صورتیکه باوجود رعایت رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی، فشارخون بالا کنترل نشود و بالا بماند، طبق تجویز پزشک مصرف دارو ضروریست.

- کاهش چربی و نمک رژیم غذایی، نه تنها به کاهش فشار خون کمک می نماید، بلکه سبب کاهش احتمال بروز خیلی از بیماری ها همچون بیماری قلبی عروقی و دیابت می شود.

1400/02/28
تگهای خبر: بیماری , پزشك , دارو , رژیم غذایی