در گفت وگو با بیمارستان دی اعلام شد

تكمیل واكسیناسیون پزشكان ضد كرونا تا آخر تیر

تكمیل واكسیناسیون پزشكان ضد كرونا تا آخر تیر به گزارش بیمارستان دی مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی ضمن اشاره به وضعیت عوارض احتمالی واکسن کرونا پس از تزریق در جامعه پزشکی، از اتمام واکسیناسیون جامعه پزشکی بخش خصوصی تا آخر تیر ماه اطلاع داد.

دکتر حسین کرمانپور در گفتگو با ایسنا، درباره وضعیت واکسیناسیون جامعه پزشکی ضد کرونا که از جانب سازمان نظام پزشکی انجام می شود، اظهار داشت: سایتی از جانب سازمان نظام پزشکی برای آن دسته از جامعه پزشکی که واکسن کرونا دریافت کرده اند، راه اندازی کردیم و الان یک ارزیابی اولیه از عوارضی که بر اثر تزریق واکسن کرونا ایجاد شده، داریم.

وی اضافه کرد: بر این اساس نزدیک به ۸۰ درصد افرادی که از جامعه پزشکی واکسن دریافت نمودند، هیچ عارضه ای نداشتند. در عین حال نزدیک به چهار درصد بستری شدند و در ۱۶ درصد مابقی هم از عوارضی از مختصر تا عوارض نگران کننده بوجود آمده که با دارو مرتفع شده است.

کرمانپور درباره وضعیت دوز دوم تزریق ها اظهار داشت: افرادی که واکسن اسپوتنیک را دریافت کرده اند، دوز دوم شان را تزریق کرده اند. بر این اساس حدودا افراد بالای ۵۰ سال در جامعه پزشکی واکسیناسیون شان به اتمام رسید. البته چند درصدی شان باقی ماندند که احیانا شنبه و یکشنبه هفته دیگر آنها هم دوز دوم واکسن را تزریق می کنند.

وی افزود: ازاین رو تزریق اسپوتنیک برای افراد جامعه پزشکی بالای ۵۰ سال حدودا تمام شده تلقی می شود. از هفته های بعد هم دوز دوم افرادی که واکسن آسترازنکا زدند، تزریق می شود.

کرانپور اظهار داشت: ازاین رو تا انتهای تیر ماه کل جامعه پزشکی بخش خصوصی واکسن هایشان را دریافت خواهند کرد و در بخش دولتی هم که به افراد جامعه پزشکی از جانب دانشگاه ها واکسن تزریق شده است.

1400/03/07
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , سایت