10687 مبتلاشدن و 171 فوتی جدید كرونا در كشور

10687 مبتلاشدن و 171 فوتی جدید كرونا در كشور بیمارستان دی: بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طی 24 ساعت گذشته در کشور 10هزار و 687 بیمار جدید کووید19 شناسایی شدند و متاسفانه 171 تن نیز به سبب این بیماری جان خودرا از دست دادند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا کنون سه میلیون و ۷۸۶ هزار و ۲۶۸ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۵۲۶ هزار و ۳۲۶ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۴ میلیون و ۳۱۲ هزار و ۵۹۴ دُز رسید.
از روز گذشته تا امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۶۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۶۰۰ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۹۲۳ هزار و ۸۲۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۱ بیمار کووید۱۹ جان خودرا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۰ هزار و ۳۲۷ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون دو میلیون و ۴۷۷ هزار و ۵۹۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۴ هزار و ۶۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۱۹ میلیون و ۵۹ هزار و ۲۳۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
هم اکنون ۱۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۱۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

1400/03/12
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , وزارت بهداشت