پخش مناظره ها با ترجمه همزمان برای ناشنوایان

پخش مناظره ها با ترجمه همزمان برای ناشنوایان بیمارستان دی: مدیر شبکه سلامت سیما خبر داد، مناظره فردای نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با رابط ناشنوایان از این شبکه روی آنتن می رود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، محمد مهدی قاسمی اعلام نمود: در پاسخ به خواسته به حق ناشنوایان و کم شنوایان، شبکه سلامت در تعامل با سازمان بهزیستی فردا بصورت زنده مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری را با حضور مترجمانی که مورد تایید سازمان بهزیستی هستند، مناسب سازی و پخش می کند.
وی اظهار داشت: تلاش داریم با این خدمت رسانه ملی علاوه بر جلب رضایت این دسته از مخاطبان، زمینه شناخت هر چه بهتر و مشارکت این این عزیزان را در تعیین سرنوشت کشور فراهم آوریم.
دومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ فردا ساعت ۱۷ از شبکه های یک، جام جم و سلامت سیما، خبر، رادیو ایران و رادیو انتخابات بصورت زنده روی آنتن خواهد رفت.
شبکه سلامت از مدتی پیش آماده سازی فیلم های سینمایی ویژه ناشنوایان را نیز آغاز نموده است و در تعطیلات روی آنتن می برد.

1400/03/18
تگهای خبر: سلامت