عصو هیأت علمی گروه زنان و زایمان مطرح كرد؛

روش تشویق مادران به زایمان طبیعی

روش تشویق مادران به زایمان طبیعی به گزارش بیمارستان دی عضو هیأت علمی گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، روش زایمان بی درد را در تشویق مادر به زایمان طبیعی مؤثر دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، لاله اسلامیان، با عنوان این مطلب که روش زایمان بی درد در تشویق مادر به زایمان طبیعی مؤثر است، اظهار داشت: به صورت کلی روند زایمان با درد همراه می باشد. وی ادامه داد: برخی از مادران این درد را تحمل می کنند اما برخی صرفا به علت درد، علاقه ای به انجام زایمان طبیعی ندارند و همین مبحث سبب می شود از روش های مناسب برای کاهش درد و از بین بردن درد استفاده نماییم. اسلامیان افزود: در روش زایمان بی درد، با بی حس کردن اعصاب ناحیه نخاعی، تجربه بی دردی را برای مادر فراهم می نماییم. وی ادامه داد: در این روش، مادر هم قادر به راه رفتن است و هم می تواند دردهای زایمانی را به سادگی تحمل و زایمان طبیعی را در موقعیت خوشایندی تجربه کند.

1400/03/19
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , زایمان