واكنش رئیس دانشگاه علوم پزشكی تهران به اظهارات روز گذشته كاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: روز گذشته در مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، مواردی عنوان شد که کمال بی انصافی و نادیده گرفتن زحمات و خدمات مدافعین سلامت در طول بیشتر از ۱۶ ماه گذشته بود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر عباسعلی کریمی در مراسم بزرگداشت روز جهانی ایمنی غذا که با حضور وزیر بهداشت در تالار دارالفنون این دانشگاه برگزار شد، عنوان کرد: این همه زحمت، تلاش، خستگی و اضطراب فراوان برای نیروهای نظام سلامت از بالاترین رده تا کوچک ترین واحدهای خدماتی در دورترین نقاط کشور در مبارزه با کرونا ستودنی است که شبانه روزی کار کردند.
وی ادامه داد: خیلی بی انصافی است که در مناظرات صحبت هایی شنیدیم و قضاوت هایی را می بینیم که دور از شان کسانی است که خودشان عنوان های پرطمطراق دانشگاهی را به دوش می کشند. بعنوان کسی که در نظام سلامت کار می کنم و از آغاز مبارزه با این بیماری حضور داشته ام، به وزیر بهداشت، معاونین وزارت بهداشت و تمام سربازانی که در حوزه سلامت، خدمت کردند خداقوت و خسته نباشید می گویم و این کار را دوستان باید در نخستین مناظره می کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: خیلی جالب است که در مورد مهم ترین مسئله کشور که امروز بیشتر از ۸۰ هزار نفر از شهروندان ایرانی به دنبال آن، جان خودشان را از دست داده اند، کوچک ترین حرفی در مناظره اول نبود و در مناظره دوم باوجود این که تشکر نکردند اما می توانستند به خانواده هایی که داغدار عزیزان شان هستند و خانواده های شهدای مدافع سلامت، تسلیت بگویند.
طبق گزارش وبدا، دکتر کریمی تصریح کرد: در دانشگاه علوم پزشکی تهران در همه رده ها، شهدای مدافع سلامت تقدیم کشور کردیم و مقداری خسته می شویم که در آن سطح، اینقدر بی توجهی، بی دقتی و بی سلیقگی را می بینیم. بنده بعنوان یک شهروند از وزیر بهداشت و تمام نیروهای نظام سلامت، تشکر و عذرخواهی می کنم.

1400/03/20
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی