سفیر ایران:

در وضعیت همه گیری كرونا در كنار مردم هند هستیم

در وضعیت همه گیری كرونا در كنار مردم هند هستیم بیمارستان دی: سفیر کشورمان در دهلی اصرار کرد که ایران در وضعیت شیوع بیماری کووید-۱۹ در کنار مردم هند ایستاده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، علی چگنی سفیر جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو در گفت و گو با یک رسانه هندی با اشاره به این که "ایران نیز در وضعیت شیوع ویروس کرونا وضعیت مشابهی داشته است" اشاره کرد: با وجود این که ما تحت فشار و تحریم قرار داریم می توانیم شرایط را به شکلی مدیریت نماییم که همبستگی خودرا با خواهران و برادرانمان در هند نشان دهیم.
ایشان سپس از کمک های هند به جامعه بین الملل در همه گیری کرونا و ارسال دارو و واکسن به کشورها برای مقابله با این بحران قدردانی کرد.
علی چگنی اضافه کرد: زمانی که همه گیری کرونا شروع شد، هند تلاش ها برای کمک به جهان را شروع کرد. ما در فرهنگ خود معتقدیم که هر زمان در بیابان کمکی کنید در دریا آنرا پس می گیرید. هند در کمک به دیگران دست گشاده ای داشته است، بدین سبب دیگران هم به این کشور کمک خواهند کرد.
این دیپلمات کشورمان درباره پروژه همکاری ایران و هند برای تولید واکسن اظهار داشت: ما همکاری خوبی با هند دراین زمینه داریم، بدین سبب دو کشور قادر به توسعه سرمایه گذاری مشترک و همکاری هستند.

1400/03/21
تگهای خبر: بیماری , دارو , مدیریت