رونمایی از واكسن اسپوتنیك در كرج

رونمایی از واكسن اسپوتنیك در كرج البرز تولید واکسن اسپوتنیک در مجموعه دارویی اکتوور با ظرفیت دو میلیون دوز در ماه با حضور وزیر بهداشت شروع شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مجموعه دارویی اکتوور در این خصوص اعلام نمود: گروه اکتوور مجموعه ای متشکل از کارخانجات دارویی و غذایی با بیشتر از نیم قرن تجربه و همراهی افزون بر چهار هزار جوان ایرانی، یکی از بزرگترین و معتبرترین مجموعه های تولیدی دارو و غذا در ایران و منطقه است. مجموعه داروسازی گروه اکتوور با تولید بیشتر از ۳۰۰ محصول دارویی در ۱۵ حوزه درمانی تحت به روزترین استانداردها و مورد تایید سازمان های داخلی و بین المللی، با ایجاد خطوط پیشرفته تولید دارو در کشور و تولید بالاترین میزان قرص، کپسول، سرنگ، ویال و آمپول، دارای یکی از بزرگترین مجموعه خطوط تولید دارو در کشور است.

1400/04/05
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , دارو , داروسازی