انجام تست سریع تشخیص كرونا در فرودگاه بین المللی زاهدان

انجام تست سریع تشخیص كرونا در فرودگاه بین المللی زاهدان سیستان و بلوچستان مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان اظهار داشت: باتوجه به شیوع ویروس جهش یافته کرونا از نوع دلتا در استان با پیگیری های به عمل آمده کارکنان فرودگاه بین المللی شهدای زاهدان مورد تست آزمایش سریع PCR قرار گرفتند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از روابط عمومی فرودگاه های استان، جزینی زاده اظهارکرد: اقدامات پیشگیرانه فرودگاه های سیستان و بلوچستان در مقابله با ویروس کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی در فرودگاه بین المللی شهدای زاهدان انجام می شود.
وی اضافه کرد: تست PCR توسط مرکز بهداشت شهرستان زاهدان، از کارکنان عملیات هوانوردی، فرودگاهی و دیگربخش های فرودگاه بین المللی زاهدان با نظارت نماینده دفتر مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل انجام شد.
مدیرکل فرودگاه های سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات این اداره کل بمنظور جلوگیری از شیوع و انتشار ویروس کرونا اشاره کرد: ضدعفونی و میکروب زدایی محیط کار، ترمینال ها و تمامی فضاهای موجود در فرودگاه بطور مستمر، توزیع مستمر و مداوم وسایل حفاظت فردی بهداشتی همچون ماسک، دستکش و محلول ضدعفونی کننده به تمامی کارکنان عملیاتی وغیر عملیاتی در محیط کار همچون این موارد است.
وی اشاره کرد: اطلاع رسانی و اعلام مستمر توسط کارکنان اطلاعات پرواز در محیط ترمینال در خصوص ضرورت استفاده از ماسک توسط تمامی حاضران(مسافران، کارکنان و مشایعت کنندگان) در زمان حضور در سالن فرودگاه و در تمامی مراحل سفر نیز جزو اقدامات مقابله ای با ویروس کرونا در فرودگاه های سیستان و بلوچستان است.
جزینی زاده افزود: جلوگیری از ورود مسافران فاقد ماسک به محیط ترمینال ها و هواپیما، نظارت مستمر ناظران سلامت بر مقررات فاصله گذاری اجتماعی از بدو ورود مسافر به ترمینال ورودی، صف های بازرسی، کانتر پذیرش مسافر گیت خروج، علامت گذاری بر روی صندلی های مستقر در ترمینال فرودگاه در امتداد فاصله گذاری فیزیکی و نظارت بر این امر، علامت گذاری در محل ایستایی مسافران ازقبیل گیت های بازرسی، کانترهای پذیرش مسافر، گیت های خروج تسمه نقاله بار، نظارت بر رعایت فاصله گذاری در نقاط ایستایی و غربالگری و پایش مسافران ورودی به ترمینال فرودگاه از سایر اقدامات مقابله ای بمنظور مقابله با ویروس کرونا در فرودگاه های سیستان و بلوچستان است.

1400/04/10
تگهای خبر: بهداشت , حفاظت , سلامت , مدیریت