مطالعات نشان می دهد؛

واكسن آنفلوانزا با بروز لخته خون در بیماران كرونائی مقابله می كند

واكسن آنفلوانزا با بروز لخته خون در بیماران كرونائی مقابله می كند بیمارستان دی: پژوهشگران دریافتند که بیماران کرونائی واکسینه شده مقابل آنفلوانزا، کمتر به بخش اورژانس مراجعه نموده و در بخش مراقبت های ویژه (ICU) بستری می شوند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، پژوهشگران دانشگاه میامی در فلوریدا آمریکا پی بردند تزریق سالانه آنفلوانزا ممکنست خطر سکته، سپسیس و لخته شدن خون را در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ کم کند. یافته ها نشان داد که این راه حل می تواند سلاحی باارزش در جنگ برای متوقف کردن این پاندمی باشد.
محققان مشاهده نمودند افرادی که واکسن آنفلوانزا دریافت نکرده بودند، بطور قابل توجهی (بیش از ۲۰ درصد) در ICU بستری شده بودند. مراجعه به بخش اورژانس (۵۸ درصد)، ابتلاء به سپسیس (۴۵ درصد)، سکته مغزی (۵۸ درصد) نیز در آنها مشاهده شد. اما خطر مرگ کاهش نیافته بود.
به طور دقیق معین نیست که چطور آنفلوانزا از بدن در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند اما بیشتر نظریه ها مبتنی بر این است که سیستم ایمنی ذاتی را تقویت می کند.
این مطالعه نشان میدهد که از واکسن آنفلوانزا می توان برای کمک به افزایش ایمنی در کشورهایی که واکسن کووید ۱۹ کم است، استفاده کرد، با این وجود نمی تواند جایگزین واکسن های کووید باشد.
«سوزان تقیوف» در این زمینه می گوید: «واکسیناسیون آنفلوانزا حتی ممکنست برای افرادی که به سبب جدید بودن فناوری واکسن کووید ۱۹ مردد هستند، مفید باشد.»
با وجود این، واکسن آنفلوانزا به هیچ وجه جایگزین واکسن کووید ۱۹ نمی گردد و همه باید در صورت امکان واکسن کووید ۱۹ خودرا دریافت نمایند.

1400/04/29
تگهای خبر: آنفلوانزا , سیستم , فناوری , مغز