رئیس اورژانس كشور خبر داد؛

افتتاح 69 پروژه سازمان اورژانس در سراسر كشور

افتتاح 69 پروژه سازمان اورژانس در سراسر كشور به گزارش بیمارستان دی رییس سازمان اورژانس کشور از افتتاح 69 پروژه این مجموعه در سراسر کشور آگاهی داد و اظهار داشت: 41 پایگاه اورژانس به مجموعه پایگاه های کشور اضافه می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیرحسین کولیوند امروز سه شنبه در مراسم افتتاح همزمان پروژه های حوزه سلامت کشور با حضور وزیر بهداشت، با اشاره به این که امروز ۶۹ پروژه اورژانس افتتاح می شود، گفت: ساختمان مرکزی اورژانس شامل ساختمان ستاد فرماندهی افتتاح می شود و ۴۱ پایگاه اورژانس به مجموعه پایگاه ها اضافه می شود.
وی با اعلان اینکه امروز سامانه بیسیم دیجیتال اورژانس افتتاح می شود، اشاره کرد: ما شاهد بودیم که وقتی مددجو با اورژانس تماس می گرفت مشکل اعلام موقعیت به سبب استرس و نگرانی و عدم شناخت به موقعیت را داشتیم؛ در امتداد حل این مشکل نرم افزاری را هماهنگ کرده ایم و تنها دستگاهی که این نرم افزار را دارد مجموعه اورژانس است.
رئیس سازمان اورژانس کشور با تاکید بر این که ارتباط دیجیتال و وایرلس بین همه مراکز راه اندازی می شود، اضافه کرد: سامانه ای افتتاح می شود که در حوادث به لحظه اطلاعات را می دهد و می توانیم بموقع اقدام نماییم.
کولیوند اشاره کرد: همین طور تعدادی پروژه پد بالگرد و پایگاه های اورژانس و ساختمان های آموزشی کلنگ زنی می شود.
وی افزود: امروز به نیابت از بقیه استانها لرستان، شیراز، جیرفت و همدان پروژه های خودرا بهره برداری می کنند.

1400/04/30
تگهای خبر: آموزش , استرس , بهداشت , دستگاه