در گفت وگو با بیمارستان دی اعلام شد

اعزام ۴۰۰ پزشک و پرستار هلال احمر به عراق

اعزام ۴۰۰ پزشک و پرستار هلال احمر به عراق معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، اقدامات و خدمات این جمعیت برای مراسم اربعین حسینی امسال را تشریح نمود.

دکتر طاهر درودی در گفت و گو با ایسنا، درباره اقدامات هلال احمر برای اربعین امسال، اظهار داشت: طبق مصوبه ستاد مرکزی اربعین، امسال هلال احمر یک مرکز درمانی در شهر نجف اشرف و یک مرکز درمانی هم در کربلا خواهد داشت. با توجه به این که امسال حضور پیاده زوار ایرانی و خروج بصورت زمینی را نداریم، بین راه را جمعیت هلال احمر پوشش نمی دهد.
وی ادامه داد: طبق برنامه با توجه به این که تاریخ قطعی پروازها هنوز مشخص نشده، اما احیانا نخستین پروازها از 28 شهریور خواهد بود، نیروهای ما هم از همان روز اعزام می شوند و ان شاءالله تا روز 23 صفر هم ارائه خدمات به زوار را خواهیم داشت.
درودی درباره وضعیت اعزام پزشک و کادر درمان برای ارائه خدمت در درمانگاه های هلال احمر، اظهار داشت: باتوجه به این که امسال زائر ایرانی بصورت زمینی اعزام نمی گردد و باتوجه به تاییدیه ای که عراقی ها و وزارت کشور عراق داده است، تعداد افرادی ایرانی که می توانند اعزام شوند، حدود 30 هزار نفر است. به همین دلیل ستاد مرکزی اربعین تصمیم گرفت این تعداد را بین موکب ها و عوامل خدماتی توزیع کند. بنا بر این ما هم ترکیب تیم پزشکی مان نسبت به سالهای قبل که مراکز مختلفی را بعنوان مراکز درمانی با پوشش پزشک، پرستار و تیم های تخصصی تحت پوشش داشتیم، به نسبت کمتر شده است.
وی اظهار داشت: به همین دلیل در قالب دو تیم و دو مجموعه کربلا و نجف، پزشکان و پرستاران باتجربه انتخاب شدند، هماهنگی های لازم انجام شده و کارهای ثبت نام و ارسال مدارک شان برای ویزا در حال انجام می باشد تا برای اعزام شان هماهنگی ها صورت گیرد. مجموعه تیم مان که شامل گروه درمانی پزشک، پرستار، فوریت های پزشکی، تکنیسین ها و... است و سایر عوامل مان حدود 400 نفر هستند.
درودی درباره ارسال دارو نیز اظهار داشت: با توجه به این که اعزام زائر کمتر شده، تلاش مان بر این است که تعداد زیادی از داروهایمان را از موجودی انبارهای کربلا و نجف تامین نماییم. اگر مختصری کسری هم باشد، در محل تامین می شود. نخستین پرواز برای اربعین از 28 شهریور انجام می شود. البته چند نفر از تیم راه اندازی ما برای آماده سازی درمانگاه ها، ممکنست چند روز زودتر اعزام شوند، اما اصل اعزام ها از 28 شهریور خواهد بود.
وی درباره الزام به واکسیناسیون افرادی که برای اربعین اعزام می شوند، اظهار داشت: ظاهرا طبق بحثی که مطرح شده، واکسیناسیون باید برای کسانیکه اعزام می شوند، انجام شده باشد. تیم هلال احمر با توجه به این که تیم بهداشت و درمان هستند، واکسینه شدند و از این بابت نگرانی نداریم. امسال طبق مصوبه خروج زمینی زوار را نخواهیم داشت و همه بصورت هوایی انجام می شود. قاعدتا پروتکلهای وزارت بهداشت مانند واکسیناسیون و... باید رعایت شود.

1400/06/20
تگهای خبر: بهداشت , پرستار , پرستاران , پزشك