گمرك اعلام كرد؛

جزئیات واردات 46 و شش دهم میلیون دز واکسن کرونا طی 7 ماه گذشته

جزئیات واردات 46 و شش دهم میلیون دز واکسن کرونا طی 7 ماه گذشته به گزارش بیمارستان دی گمرک ایران اعلام نمود: از ۱۵ بهمن ۹۹ تا ۱۸ شهریور سالجاری ۴۹ محموله واکسن کووید-۱۹ شامل ۴۶ میلیون دوز واکسن از راه فرودگاه امام خمینی وارد کشور شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از گمرک ایران، از ۱۵ بهمن ۹۹ تا ۱۸ شهریور سالجاری ۴۹ محموله واکسن کووید -۱۹ از راه فرودگاه امام خمینی وارد کشور شده و بعد از انجام تشریفات گمرکی به صورت حمل یکسره شبانه روزی و از پای پرواز به صورت مستقیم تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شد.
طی این مدت ۴۶ میلیون دوز واکسن از کشورهای چین، ژاپن، ایتالیا، روسیه، کره جنوبی، اتریش و هند وارد ایران شده است که بیشترین محموله به واکسن سینوفارم از چین با ۲۸ محموله حاوی ۳۷ میلیون و ۵۳۰ هزار دوز اختصاص دارد.

1400/06/21
تگهای خبر: بهداشت , وزارت بهداشت