یك متخصص عفونی عنوان كرد؛

بیمارستان ها چگونه از پیک پنجم نجات یافتند

بیمارستان ها چگونه از پیک پنجم نجات یافتند به گزارش بیمارستان دی یک متخصص بیماری های عفونی اظهار داشت: پروتکل درمان سرپایی در پیک پنجم کرونا بیمارستان ها را نجات داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدعلی دهقان منشادی، در گفتگو با شبکه خبر سیما، با اشاره به اینکه پیک پنجم در شیب نزولی قرار گرفته است، اضافه کرد: قله پیک پنجم را با گذشت بیشتر از دو ماه پشت سر گذاشتیم. معاون درمان بیمارستان امام خمینی (ره)، طولانی شدن پیک پنجم را شاخص ترین خصوصیت این پیک دانست. وی با اشاره به اینکه میزان مراجعات بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان ها تقریباً ۵۰ درصد و تعداد بستری ها ۳۰ تا ۴۰ درصد کاسته شده است، افزود: متأسفانه میزان مراجعات و بستری ها همچنان عدد بالایی است که امیدواریم روند کاهشی در ایام آتی ادامه یابد و شاهد شیب نزولی با سرعت بالاتری باشیم. معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام (ره) در ادامه به مقایسه تغییرات این پیک با پیک های قبلی پرداخت و اظهار داشت: با عنایت به این که سویه دلتا سرایت پذیری بالاتری دارد، بیشتر بیماران همانند پیک های گذشته، خانوادگی رجوع می کنند و سن ابتلاء همچنان پایین تر است، اما شدت بیماری کمتر شده است. وی با بیان این که پروتکل درمان سرپایی در پیک پنجم کرونا بیمارستان ها را نجات داد، اظهار داشت: اگر از این طرح استفاده نمی کردیم درباره تخت ها و مدیریت بیماران گرفتار چالش جدی می شدیم. دهقان منشادی افزود: در بیمارستان امام خمینی به صورت متوسط در ماه مرداد روزانه ۵۰۰ بیمار بستری داشتیم که ۴۵ درصد تخت های بیمارستان اختصاص به کووید ۱۹ داشت و از سویی بیماران بستری لازم هم رجوع می کردند، ازاین رو در اوج پیک، ۵۰۰ پروتکل سرپایی را در روز اجرا می کردیم. این متخصص بیماری های عفونی، با عنوان این مطلب که افراد دارای ایمنی ضعیف بیشتر مستعد ابتلاء به قارچ سیاه هستند، اظهار داشت: ویروس دلتا، فرصت تهاجم قارچ سیاه در بدن را فراهم می آورد و به همین علت آمار مبتلایان به قارچ سیاه در کشور افزایش پیدا کرده است.

1400/06/22
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , درمان , متخصص