متخصص بیماری های عفونی پاسخ داد؛

کرونا چه زمانی از ایران می رود

کرونا چه زمانی از ایران می رود بیمارستان دی: رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، در پاسخ به این پرسش که بیماری کرونا چه زمانی از کشورمان رخت بر می بندد، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیام طبرسی، روز دوشنبه در گفتگوی زنده اینستاگرامی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباب این که چه زمانی می توانیم به زندگی عادی بازگردیم، اظهار داشت: اگر ۷۵ تا ۸۰ درصد جمعیت کشورمان واکسینه شوند، می توان به زندگی عادی بازگشت. وی با تاکید بر این که نمی توان انتظار داشت بیماری کرونا در کوتاه مدت صفر شود، اشاره کرد: بایستی منتظر بمانیم و ببینیم که چه زمانی واکسیناسیون جمعیت هدف تمام می شود و آن وقت در مورد شرایط بازگشت به زندگی عادی صحبت کرد. این متخصص بیماریهای عفونی درباب این که گفته می شود دانش آموزان می بایست یک دوز واکسن کرونا بزنند یا ۲ دوز، اظهار داشت: وزارت بهداشت در این خصوص باید اعلام نظر کند. طبرسی در ارتباط با تزریق دوز یادآوری واکسن کرونا، اضافه کرد: تا آن زمان که جمعیت هدف بطور کامل واکسینه نشده اند، نباید در این مورد حساسیت به خرج داد. رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، در رابطه با اهمیت تزریق واکسن آنفلوانزا در امسال، اظهار داشت: سال قبل باتوجه به رعایت پروتکل ها و محدودیت های سختگیرانه، خوشبختانه بیماری آنفلوانزا شیوع نیافت. اما، امسال شرایط تغییر کرده و مردم کمتر از ماسک استفاده می نمایند و رعایت پروتکل ها آن طور که باید و شاید دیده نمی گردد و در نتیجه احتمال شیوع آنفلوانزا در پاییز و زمستان امسال وجود دارد. وی افزود: بنابر این، لازم است که گروه های پرخطر و همین طور کادر بهداشت و درمان، واکسن آنفلوانزا بزنند. طبرسی در پاسخ به این پرسش که کدام نوع از واکسن های موجود در کشور از ایمنی بالایی برخوردار می باشند، اظهار داشت: همه واکسن هایی که تأیید شده اند، ایمنی ایجاد می کنند و این طور نیست که از یک نوع واکسن خاص نام ببریم.

1400/06/31
تگهای خبر: آنفلوانزا , بهداشت , بیمارستان , بیماری