جدید ترین آمار جهانی مبتلایان و قربانیان کرونا

جدید ترین آمار جهانی مبتلایان و قربانیان کرونا به گزارش بیمارستان دی شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تابحال به ۲۳۰ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۸۳۵ نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۷۳۳ هزار و ۵۳ نفر بر اثر مبتلا شدن به این بیماری تأیید شده است و ۲۰۷ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۴۶۰ نفر از مبتلایان هم بهبود یافته اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، روند افزایش آمار مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ که تابحال در ۲۲۱ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می گیرد.
بر مبنای آمارهای جهانی، آمریکا با بیشتر از ۴۳.۴ میلیون مبتلا و بیشتر از ۶۹۹ هزار قربانی همچنان در صدر لیست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
هند هم با آمار بیشتر از ۳۳.۵ میلیون مبتلا بعد از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان مبتلا شدن قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۱.۲ میلیون نفر فراتر رفته و هم اکنون سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است. همینطور بعد از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از۵۹۲ هزار و هند با بیشتر از ۴۴۶هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید -۱۹ را در این لیست جهانی گزارش داده اند.
بر طبق این لیست، روسیه هم با گذشتن از آمار ۲۰۰ هزار جانباخته تابحال بیشترین تلفات کرونا را در میان کشورهای اروپایی داشته است.
بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که بر اساس گزارش های رسمی بالاترین آمارها را تابحال داشته اند تا بامداد امروز (پنج شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان ۱ ایالات متحده ۴۳، ۴۰۴، ۸۷۷ ۶۹۹، ۷۴۸ ۲ هند ۳۳، ۵۶۳، ۴۲۱ ۴۴۶، ۰۸۰ ۳ برزیل ۲۱، ۲۸۳، ۵۶۷ ۵۹۲، ۳۵۷ ۴ انگلیس ۷، ۵۳۰، ۱۰۳ ۱۳۵، ۶۲۱ ۵ روسیه ۷، ۳۳۳، ۵۵۷ ۲۰۰، ۶۲۵ ۶ فرانسه ۶، ۹۷۱، ۴۹۳ ۱۱۶، ۳۰۹ ۷ ترکیه ۶، ۹۳۲، ۴۵۳ ۶۲، ۳۰۷ ۸ ایران ۵، ۴۷۷، ۲۲۹ ۱۱۸، ۱۹۱ ۹ آرژانتین ۵، ۲۴۵، ۲۶۵ ۱۱۴، ۶۸۴ ۱۰ کلمبیا ۴، ۹۴۵، ۲۰۳ ۱۲۶، ۰۰۶ به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، برپایه آمار فوق هم اکنون در ۱۵ کشور، شمار مبتلایان از رقم سه میلیون نفر عبور کرده است و بعد از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای انگلیس، روسیه، فرانسه، ترکیه، ایران، آرژانتین، کلمبیا، اسپانیا، ایتالیا، اندونزی، آلمان و مکزیک هم بیشتر از سه میلیون مبتلا را ثبت کرده اند.

1400/07/01
تگهای خبر: امداد , بیماری