پیام تسلیت وزیر بهداشت به درگذشت شهادت گونه نوجوان فداکار علی لندی

پیام تسلیت وزیر بهداشت به درگذشت شهادت گونه نوجوان فداکار علی لندی بیمارستان دی: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در پیامی، درگذشت نوجوان فداکار «علی لندی» را تسلیت گفت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در پیام دکتر بهرام عین اللهی آمده است:
« انا لله و انا الیه راجعون
ضایعه ناگوار درگذشت شهادت گونه نوجوان فداکار«علی لندی» که با ایثار خویش جان دو بانوی گرفتار در آتش سوزی را نجات داد، سبب تأسف و تألم خاطر اینجانب گردید.
این جانفشانی نشان داد که هنوز نوجوانان این مرز و بوم با تاسی از شهدای دوران دفاع مقدس جان خویش را در طبق اخلاص قرار داده و روحیه ایثارگری در کشور ما همیشه زنده است.
درگذشت این نوجوان فداکار را به مردم همیشه سرافراز خوزستان و شهرستان ایذه خصوصاً خانواده محترم این عزیز ایثارگر، صمیمانه تسلیت نموده و از درگاه خداوند متعال برای این مرحوم رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسئلت دارم.»
بنابر اعلام وبدا، وزیر بهداشت همین طور فرمان داد طی تماس با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، موضوع را بررسی و تمامی هزینه این نوجوان فداکار تقبل گردد و رئیس دانشگاه علوم پزشکی خوزستان نیز مراتب تسلیت وی را به خانواده این نوجوان فداکار ابلاغ کند.

1400/07/03
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی