پیش بینی رییس سابق سازمان غذا و داروی آمریکا از آخرین موج کرونا در این کشور

پیش بینی رییس سابق سازمان غذا و داروی آمریکا از آخرین موج کرونا در این کشور به گزارش بیمارستان دی رییس سابق سازمان غذا و داروی آمریکا اظهار داشت: موج شیوع کروناویروس ناشی از سویه دلتا به احتمال زیاد آخرین موج اصلی همه گیری کووید-19 در این کشور است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر اسکات گوتلیپ، رییس سابق سازمان غذا و داروی آمریکا با اعلان اینکه موج فعلی کووید-۱۹ ناشی از سویه دلتا کروناویروس می تواند آخرین موج بزرگ بیماری در این کشور باشد، اظهار داشت: با این وجود هنوز تا اختتام بیماری فاصله داریم و حتی بومی شدن این بیماری می تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد.
وی اظهار داشت: با فرض این که هیچ اتفاق غیرمنتظره ای رخ ندهد و بطور مثال با سویه ای مواجه نشویم که ایمنی ناشی از عفونت قبلی یا واکسیناسیون را تحت تاثیر قرار دهد، تصور می کنم موج دلتا آخرین موج بزرگ بیماری باشد.
وی اشاره کرد: روند فعلی واکسیناسیون و مصونیت ناشی از ابتلا، به تقویت تحقق این احتمال کمک می نماید. با این وجود، اگر بخواهیم چاره ای برای مقابله با شیوع گسترده بیماری که تابستان گذشته شاهد آن بودیم، پیدا نماییم باید میزان واکسیناسیون افزایش یابد.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از شبکه خبری سی ان ان، رییس سابق سازمان غذا و داروی آمریکا با اشاره به داده های مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریها که نشان میدهد ۷۶.۷ درصد از بزرگسالان حداقل یک دُز واکسن دریافت کرده اند، اظهار داشت: باید به آمار ۸۰ تا ۸۵ درصد برسیم تا واکسیناسیون کافی صورت گیرد و شاهد کاهش موارد مبتلاشدن و کاهش سرعت گسترش بیماری باشیم.

1400/07/03
تگهای خبر: بیماری , دارو , سازمان غذا و دارو