شروع اجرای آزمایشی طرح کنترل هوشمند کرونا از ۲ هفته آتی در قزوین

شروع اجرای آزمایشی طرح کنترل هوشمند کرونا از ۲ هفته آتی در قزوین بیمارستان دی: عضو کمیته علمی کشوری کرونا از اجرای آزمایشی طرح کنترل هوشمند کرونا در استان قزوین از 2 هفته آتی آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر مصطفی قانعی با اشاره به جزییات طرح کنترل هوشمند کرونا، اظهار نمود: با تلاش ۲ ساله شرکت های دانش بنیان در زمینه زیر ساخت یک فناوری اطلاعات هوشمند و مدیریت خوبی که در وزارت کشور انجام شد، سامانه ای راه اندازی کردیم که به شکل هوشمند تمام بانکهای اطلاعاتی، ترددها، ورود و خروج از کشور و تمام سامانه های اطلاعاتی به آن متصل می شود.
وی ادامه داد: این سامانه اطلاعاتی قادر می باشد این نوید را به کسانی که واکسن زده اند و ناقل ویروس نیستند بدهد که اجازه داشته باشند کسب وکارها را بازگشایی کنند. این سامانه نویدی برای باز شدن اقتصاد و مهار کرونا را به دنبال دارد و برای این کار تمام ارگان ها مشارکت می کنند. مقرر است این سامانه بصورت آزمایشی طی یک یا دو هفته آتی در استان قزوین شروع به کار کند و اگر نتایج موفقیت آمیزی داشت وارد مرحله کشوری شده و در کل کشور اجرا شود. امیدواریم طی ۲ الی ۳ ماه آتی نتایج خوبی به ستاد ملی کدونا ارائه شود.
وی با اشاره به ردیابی افراد کرونائی اشاره کرد: در باز کردن کلیه کارهای اقتصادی که به سبب کرونا بطور عمومی بسته بود، هم اکنون صاحب کسب و کارهایی که دو دوز واکسن را دریافت کرده باشند می توانند به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند. برای تشخیص تزریق ۲ دوز واکسن افراد، شرکت های دانش بنیانی وجود دارد که با ساخت دستگاه هایی که مبتنی بر سامانه های تشخیصی بسیار سریع هستند می توانند اطلاعات افرادی را که ناقل هستند و یا دو دوز واکسن را دریافت کرده اند در آنها ثبت کنند. از طرفی این سامانه به شکل هوشمند تمام نقاط ورودی و خروجی مراکز عمومی از باشگاه ها گرفته تا ورودی و خروجی شهر ها را کنترل می کند.
وی ادامه داد: برای این سامانه دیگر کسی جایی ثبت نام نمی کند و کدی دریافت نمی کند بلکه برمبنای قدرت این سامانه عمل می شود و برای ثبت اطلاعات افراد سالم و افرادی که دو دوز واکسن را تزریق کردند نیاز به ثبت نام در سایت و دریافت کارت نیست بلکه برمبنای قدرتی که این سامانه دارد اطلاعت آزمایشگاهی آن در این سامانه ثبت می شود و مبانی تردد فرد ردیابی شده و به آن اجازه تردد داده می شود.
قانعی اشاره کرد: کسانی هم که واکسن تزریق نکردند و هم ناقل بیماری هستند این سامانه آنها را نیز ردیابی کرده و اجازه تردد و یا کسب وکار به آنها نخواهد داد.

1400/07/08
تگهای خبر: بیماری , ثبت نام , دستگاه , سایت