تشکیل جلسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی

تشکیل جلسه مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی به گزارش بیمارستان دی به منظور شروع به کار هشتمین دوره سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران ؛ مجمع عمومی این سازمان امروز جمعه نهم مهرماه با حضور ۲۷۷ نفر از نمایندگان نظام پزشکی های سراسر کشور شروع به کار کرد.

دکتر عباس آقازاده رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با ایسنا، افزود: تعداد اعضای مجمع عمومی ۲۷۷ نفر هستند که فعلاً ۲۰۰ نفر از اعضا در جلسه حاضر هستند. در جلسه امروز انتخاب هیات رییسه مجمع و اعضا و ارکان سازمان نظام پزشکی انجام می شود.
دکتر روح الامینی نماینده مردم تهران و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات هشتمین دوره سازمان نظام پزشکی ضمن ابراز امیدواری از برگزاری مجمع عمومی نظام پزشکی اظهار نمود: انشاء الله این مجمع شروع مبارکی برای چهار سال آتی باشد و همه ارکانی که در این نشست انتخاب می شوند دست به دست یکدیگر داده و یدواحدی برای پیشبرد امور سازمان نظام پزشکی باشند.
وی ضمن اشاره به اینکه نظام پزشکی کشور باید از این جایگاه رفیعی که دارد چندین مرتبه بالاتر رود؛ اضافه کرد: سازمان نظام پزشکی بعنوان یک مجموعه صنفی حرفه ای و علمی باید به بالاترین درجه لازم برای خدمت به خلق خدا و مردم و نیازمندان برسد.
وی با بیان اینکه از اواخر سال ۹۹ از وزیر وقت بهداشت درخواست نمودیم تا هر چه زودتر مقدمات برگزاری انتخابات هشمین دوره سازمان نظام پزشکی را آماده کند؛ افزود: در هفته ای که فرصت تشکیل هیات ها بود کار را شروع کرده و بگونه ای اتخاذ تدبیر شد تا امکان حضور همکاران رزیدنت هم فراهم و آنان بتوانند در این مهم شرکت داشته باشند.
روح الامینی خاطرنشان کرد: با افتخار این را عرض می کنم که تعدادثبت نام کنندگان و شرکت کنندگان در این دوره از انتخابات سازمان نظام پزشکی افزایش داشت و باوجود بعضی از بحث های سیاسی که وجود داشت بهترین شرایط رقابت فراهم گردید.
رئیس هیات مرکزی نظارت بر هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در مورد ردصلاحیت ها اذعان کرد: حدود ۳۰۰ اعتراض در این حوزه رسیدگی شد و بسیاری از همکاران بازگشتند و بعنوان کاندیدا در این دوره از انتخابات شرکت نمودند و تمام موارد به دقت مورد بررسی مجدد قرار گرفت و بیشتر از ۷۱ هزار شرکت کننده از سراسر کشور داشتیم.
به گفته وی در مورد بررسی صلاحیت ها دو قاضی عالی رتبه از دیوان عالی کشور به همراه سایر اعضای هیات مرکزی و عمدتا با اجماع نظر همه اعضا بررسی صلاحیت ثبت نام کنندگان رسیدگی و همه مراحل طبق آیین نامه و با رعایت اصول و موازین قانونی و اخلاقی صورت گرفته است.
براساس گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، در جلسه امروز مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی هیات رئیسه جدیدمجمع عمومی ؛ اعضای شورایعالی ؛ بازرسان و رئیس کل سازمان نظام پزشکی توسط اعضای مجمع انتخاب خواهندشد تا سکاندار چهار سال آینده سازمان نظام پزشکی باشند.

1400/07/09
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , ثبت نام