تولید دارو از عصاره هسته انگور برای بهبود بیماران قلبی و عروقی

تولید دارو از عصاره هسته انگور برای بهبود بیماران قلبی و عروقی به گزارش بیمارستان دی یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه دارو، دارویی برای بهبود بیماران قلبی و عروقی ناشی از چربی خون و جلوگیری از سرطان ها تولید و تجاری سازی کرده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، پیام حاذق جعفری مدیرعامل این شرکت دارویی، "ویتاگریپ" را از داروهای تولیدی این شرکت دانست که شامل ماده مؤثر گیاهی عصاره هسته انگور با درصد بالا و موادی است که می تواند در درمان یا جلوگیری از بیماری های مختلفی به کار رود.
وی تصریح کرد: این دارو برای جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی، سکته های قلبی و مغزی، جلوگیری از انواع سرطان ها، اثربخشی خویش را به اثبات رسانده و در حفاظت پوست در مقابل اشعه های مضر کارآمد است.
جعفری کاهش فشارخون، پائین آوردن کلسترول و چربی خون را از دیگر کاربردهای این دارو نام برد و خاطرنشان کرد: همینطور از آن میتوان برای درمان نارسائی وریدی مزمن، پیشگیری از شکنندگی عروق، پیشگیری و بهبود زخم های گوارشی تجویز شود.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان طراحی شکل دارویی این محصول را "پلت" (ذرات کوچک، کروی و روان) دانست و اظهار نمود: از مزایای این فرم های دارویی میتوان به ریزش پذیری مناسب تر این ذرات نسبت به حالت پودر و گرانوله اشاره نمود که نقش مهمی در یکنواختی محتوای ترکیب نهایی ایفا می کند.

1400/07/25
تگهای خبر: بیماری , حفاظت , دارو , درمان