معاون وزارت بهداشت به بیمارستان دی اعلام كرد

اجرای سراسری مدیریت هوشمند کرونا از دو هفته دیگر

اجرای سراسری مدیریت هوشمند کرونا از دو هفته دیگر به گزارش بیمارستان دی معاون بهداشت وزارت بهداشت از آغاز اجرای کشوری طرح مدیریت هوشمند کرونا تا دو هفته آینده اطلاع داد.

دکتر کمال حیدری در گفتگو با ایسنا، درباره سامانه هوشمند مدیریت کرونا، اظهار داشت: مقرر است در این سامانه که وزارت کشور زحمت آنرا کشیده است، وزارت بهداشت اطلاعات بیماران و نتایج آزمایشگاه ها را بارگذاری کند و اطلاعات آن توسط دستگاههای خصوصی و دولتی قابل بهره برداری باشد تا افرادی که واکسن کرونا نزدند و یا بیمار هستند، شناسایی شوند تا هوشمندانه جلوی تردد مبتلایان به کرونا و واکسن نزده ها را بگیریم.
وی ادامه داد: اطلاعات ذکر شده توسط معاونت فناوری اطلاعات وزارت بهداشت درحال بارگذاری بر سامانه مذکور است و فعلاً در ۳ شهرستان قزوین، آذربایجان غربی و کردستان درحال اجرای پایلوت این طرح هستیم تا با نقصها احتمالی و کاستی های آن آشنا شویم که بتوانیم این مشکلات را ظرف دو هفته آتی که مقرر است این طرح را در سطح کشور اجرایی نماییم، برطرف نماییم.
او تصریح کرد: نتایج درحال وصول است و به دنبال پیدا کردن و رفع مشکلات هستیم. با افزایش مشارکت مردم در خوداظهاری مبتلا شدن به کرونا می توانیم سلامت تردد در اماکن تجمعی را مدیریت نماییم تا هم فعالیتهای اجتماعی برقرار باشد و هم از ورود افراد بیمار به تجمعات و اماکن عمومی جلوگیری شود.
حیدری تصریح کرد: سامانه هوشمند مدیریت کرونا بیشتر معطوف به اصناف، خرید بلیط سفر و... است.
وی درباره بازگشایی مدارس هم به ایسنا اظهار داشت: در بحث بازگشایی مدارس شرط اول واکسیناسیون کادر مدرسه و اولیا است. مدارس می توانند برای کسب اطلاعات از سامانه سلامت و سامانه ماسک استفاده کنند تا ببینند مخاطب یا اولیای دانش آموز واکسن دریافت کرده اند یا خیر که این زیرساخت حالا فراهم است.

1400/08/10
تگهای خبر: بهداشت , دستگاه , سلامت , فناوری