محدودیت های کرونائی برای واکسینه نشده ها در آلمان

محدودیت های کرونائی برای واکسینه نشده ها در آلمان بیمارستان دی: مقامات آلمان از اعمال محدودیت های شدید کرونائی برای شهروندانی خبر دادند که از مبادرت به واکسیناسیون خودداری می کنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بگفته مقامات آلمان در بیشتر مناطق، تنها افراد واکسینه شده و افرادی که از بیماری کووید-۱۹ بهبود یافته اند می توانند در مکان های عمومی مانند رستوران ها یا سالن های کنسرت حضور داشته باشند.
بر اساس این اقدام جدید، محدودیت های تازه ای در محیط های کار و وسایل حمل و نقل عمومی اعمال می شود.
مدیر موسسه روبرت کخ آلمان اظهار داشت: حالا درحال حرکت به سمت شرایط اضطرار هستیم و اگر بموقع اقدام نکنیم، کریسمسِ واقعا وحشتناکی خواهیم داشت.
او خواهان افزایش قابل توجه میزان واکسیناسیون و افزایش آن از رقم فعلی ۶۷.۷ درصد به بالای ۷۵ درصد شد. در بعضی از مناطق آلمان میزان واکسیناسیون ۵۷.۶ درصد است.
مدیر موسسه روبرت کخ همین طور خواهان بسته شدن کافه ها و باشگاه ها و عدم برگزاری مراسمات بزرگ شد و اصرار کرد خیلی از اماکن دیگر نیز به حضور افرادی محدود شود که گواهی واکسن یا کارت سلامت ارائه می دهند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از یورونیوز، همین طور بگفته مقامات ایالت باواریا مقرر است تنها به افراد واکسینه شده در مقابل کروناویروس اجازه ورود به رستوران ها، سینماها، سالن های کنسرت و مسابقات ورزشی داده شود.

1400/08/29
تگهای خبر: بیماری , سلامت