رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشكی خبر داد:

فوت 2637 نفر به سبب کرونا ویروس در لرستان

فوت 2637 نفر به سبب کرونا ویروس در لرستان بیمارستان دی: لرستان رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی لرستان از فوت 2637 نفر به سبب کرونا ویروس در استان آگاهی داد.

دکتر محمدرضا نیکبخت در مراسم تکریم و معارفه روسای دانشگاه علوم پزشکی لرستان که در سالن اجلاس جهاد کشاورزی استان برگزار شد، اظهار نمود: پیک پنجم تمام شده و از پیک ششم فعلا خبری نیست.
وی ادامه داد: تا حالا ۲۶۳۷ نفر به سبب کرونا ویروس در لرستان فوت کردند.
نیکبخت عنوان کرد: تا حالا ۱۹۴ هزار و ۹۵۵ نفر در لرستان به کرونا مبتلا شدند و این رقم در کشور بیش از ۵ میلیون نفر است.
رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: به لحاظ بستری استان پنجم و ششم کشور هستیم چون میزان مبتلاشدن بالاست.
وی افزود: درصد کشندگی در لرستان ۱.۳۵ درصد و این رقم در کشور ۲.۲۵ درصد است. تا حالا ۱۳ دستگاه اکسیژن ساز برای لرستان خریداری شده است.
این مقام مسئول بیان کرد: از مجموع ۵۲۵ تخت لرستان، ۱۱۳ تخت ویژه بوده که برای هر تخت یک میلیارد تومان هزینه شده است.
رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: زمانی مسئولیت دانشگاه را برعهده گرفتم ۱۳ ماه کارانه و معوقات پرسنل دانشگاه عقب بود و این در حالیست که اکنون کارانه تا اختتام خرداد ۱۴۰۰ پرداخت شده است.
وی بیان کرد: ۹۶ پروژه در دانشگاه با زیربنای ۳۵ هزارو ۴۶۶ متر مربع با ۱۳۱ میلیارد تومان به تکمیل و به بهره برداری رسید.
نیکبخت اظهار داشت: راه اندازی بیمارستان آموزشی جایگزین شهدای عشایر، فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تخته خوابی گهر شهرستان دورود و فاز اول بیمارستان ۲۵۶ تختخوابی رازی شهرستان کوهدشت پروژه بیمارستانی دانشگاه هستند که امید می رود در مسافرت هیات دولت اعتبارات خوبی به آنان داده و تعیین تکلیف شوند.
وی افزود: تا حالا ۲ میلیون و ۷۴۸ هزار و ۱۳۴ واکسن تحویل لرستان شده که در مرحله اول یک میلیارد و ۸۶۶ میلیون و ۲۵۶ دز تزریق شده است. درصد تزریق واکسن های تحویلی ۷۴ درصد بوده است.
رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: پوشش واکسن در استان جمعیت بالای ۱۲ سال تک دز ۸۰.۳ و پوشش واکسن جمعیت بالای ۱۲ سال کامل ۵۸.۵ درصد بوده است.
نیکبخت اظهار داشت: تاسیس ۲۸ رشته تا سال ۱۴۰۸ شامل چهار رشته کارشناسی، ۱۱ رشته کارشناسی ارشد، رشته دکترای تخصصی، رشته دستیاری پزشکی و چهار رشته دستیاری دندانپزشکی تصویب شده است.

1400/08/30
تگهای خبر: آموزش , بیمارستان , پزشك , پزشكی