گسترش طرح تزریق واکسن یادآور کرونا در انگلیس

گسترش طرح تزریق واکسن یادآور کرونا در انگلیس به گزارش بیمارستان دی انگلیس به منظور کمک به توقف موج شیوع احتمالی کروناویروس ناشی از سویه امیکرون، تمامی افراد بالای ۱۸ سال را حائز شرایط دریافت دز یادآور واکسن کرونا اعلام نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، کارشناسان بهداشتی در انگلیس اعلام نمودند که حداقل فاصله زمانی بین دریافت دز دوم واکسن کرونا و دز یادآور این واکسن باید از شش ماه به سه ماه کاهش پیدا کند.
کارشناسان همینطور اعلام کردند که کودکان ۱۲ تا ۱۵ ساله هم در این کشور می بایست دز دوم واکسن کرونا را دریافت نمایند.
شواهد اولیه از آن حکایت می کند که سویه امیکرون خطر عفونت مجدد بیشتری نسبت به سایر سویه ها دارد با این وجود به قول محققان حدود سه هفته زمان لازم است تا مشخص شود که این سویه چگونه و به چه میزان بر اثربخشی واکسن ها تاثیر می گذارد.
دولت انگلیس به منظور پیشگیری از شیوع سویه امیکرون، محدودیت های جدیدی را در این کشور همچون استفاده الزامی از ماسک در بعضی اماکن عمومی، وضع کرد.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از شبکه خبری بی بی سی، تابحال ۱۱ مورد مبتلا شدن به سویه امیکرون کروناویروس در انگلیس شناسایی شده است.

1400/09/09
تگهای خبر: بهداشت