حاشیه نشین ها تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرند

حاشیه نشین ها تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرند معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: حاشیه نشین ها تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، مهدی رضایی، اظهار داشت: در پروژه طرح تحول سلامت افرادی که بهر دلیلی فاقد پوشش بیمه ای بودند، تحت پوشش بیمه سلامت همگانی قرار گرفتند، این مساله بصورت غیر فعال بود، اما تجربه ثابت کرده افرادی که در حاشیه شهرها زندگی می کنند، به رغم وجود تمام امکانات دولت؛ از بیمه برخوردار نیستند.
وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت مقرر است با تعامل، همکاری و کمک از سازمان های اجتماعی دیگر با حضور فعال در مناطق حاشیه نشین افراد را با داشتن کد هویت ملی تحت پوشش بیمه قرار دهد، البته این طرح با طرحی که بتازگی در بیمه سلامت همگانی اجرا می شود؛ همزمان اجرا خواهد شد.
وی با اعلان اینکه این افراد تحت پوشش یک پزشک مشخص به نام پزشک خانواده نیز قرارمی گیرند، اشاره کرد: باید بتوان خدمات حداقلی را به این گروه ارائه داد، در این زمینه از تمام نهادهای اجتماعی مرتبط کمک می گیریم.
رضایی اظهار نمود: این طرح برای حاشیه نشینان کرمان به تعداد 4 هزار و 500 نفر اجرا شده است، البته در تهران نیز در بعضی محلات اجرا شده و ما دراین زمینه نیازمند کمک سایر نهادهای اجتماعی هستیم.
بنابر اعلام پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، وی درباب برخی انتقادها نسبت به عدم پوشش کافی خدمات توسط بیمه سلامت در مراکز و موسسات درمانی، اشاره کرد: بیمه سلامت برمبنای قوانین، تعرفه دولتی را تحت پوشش قرار می دهد، بدین سبب ما به التفاوت تعرفه در بخش دولتی و خصوصی توسط بیمه شده ناگزیر توسط بیمار پرداخت می شود. البته برای اصلاح این مشکل پیشنهادهایی مطرح شده؛ در خصوص این که اگر برمبنای نظام ارجاع تقاضا به بخش خصوصی صورت گیرد، بیمه سلامت آمادگی دارد که تعرفه در بخش خصوصی را پرداخت کند.
او در آخر اظهار داشت: ضمن این که تعرفه باید در کشور یکسان باشد، یا سرانه بیمه پایه باید تغییر کند؛ به هر حال ایجاد تعادل بین منابع و مصارف در سازمان های بیمه گر لازم است.

1400/09/10
تگهای خبر: بیمه , پزشك , خدمات , درمان