به مناسبت روز پرستار+ صوت

معوقات پرستاران پرداخت گردد

معوقات پرستاران پرداخت گردد رییس جمهور بر ضرورت رفع اشکال پرداختی و معوقات پرستاران از طرف وزارت بهداشت و درمان تاکید نمود.

دریافت 577 KB به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی امروز جمعه در نشست با تعدادی از پرستاران لرستان گفت: به طور قطع مشکلات مربوط به پرداخت ها و معوقات که از طرف پرستاران مطرح شده، باید پیگیری شود. وی با اعلان اینکه وزارت بهداشت و درمان مسئولیت دارد که این مسئله را تا حصول نتیجه دنبال کند اظهار داشت: اگر بودجه های خود وزارت کافی نیست، سازمان مدیریت و برنامه ریزی بودجه کافی را در اختیار قرار دهد تا بتوانند مشکل را حل کنند. رییس جمهور اشاره کرد: خواسته من این است که حتما این کار صورت بگیرد، نمی خواهم واژه دستور را به کار ببرم، اما حتما می خواهم که به مناسبت روز پرستار، مشکلات پرستاران حل شود تا پس از این روز، مشکلات پرداخت ها، معوقات و مسائل قبل تسویه شود و مشکل نقدی وجود نداشته باشد.

1400/09/24
تگهای خبر: بهداشت , پرستار , پرستاران , درمان