سرپرست مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت:

آزادسازی ارز ترجیحی بخش دارو در دولت مطرح نیست

آزادسازی ارز ترجیحی بخش دارو در دولت مطرح نیست به گزارش بیمارستان دی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، اشاره کرد: آزادسازی ارز ترجیحی بخش دارو در دولت مطرح نیست و بعد از تصویب بودجه در مجلس در مورد یارانه دارو تصمیم گیری می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، محمدهاشمی با اشاره به فضاسازی برخی رسانه های بیگانه در مورد اظهارات مشاور رئیس سازمان غذا و دارو درباب حذف ارز ترجیحی دارو در لایحه بودجه سال آینده، اظهار داشت: متاسفانه این رسانه مبادرت به تحریف خبر نموده و صحبت های ایشان در خصوص انتقال یارانه ارز ترجیحی دارو به بیمه ها و یارانه سلامت در بودجه سال آینده را با عنوان حذف ارز ترجیحی تحریف نموده اند.
بنابراعلام وبدا، وی ادامه داد: همانگونه که معاون اول رئیس جمهور تاکید داشت، آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو نه در کوتاه مدت و نه در طولانی مدت در دولت مطرح نیست.
او اشاره کرد: ارز ترجیحی دارو تا اختتام امسال با دستور رئیس جمهور اختصاص می یابد و برای سال آینده، ممکنست بعد از تصویب بودجه در مجلس، مابه التفاوت ارز دارو به سازمان های بیمه گر و یا بصورت یارانه سلامت منتقل شود.
وی ادامه داد: وضعیت ارز دارو بعد از طرح و تصویب بودجه سال آینده در مجلس مشخص می شود و تمام تلاش دولت، حفاظت از مردم و عدم تحمیل فشارهای ناشی از گرانی دارو بر مردم است.

1400/10/10
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , حفاظت , دارو