سرپرست دانشگاه علوم پزشكی اهواز:

دومین پیوند قلب در خوزستان با موفقیت انجام شد

دومین پیوند قلب در خوزستان با موفقیت انجام شد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: پیوند قلب انجام شده دومین پیوند موفقیت آمیز قلب در جنوب غرب کشور است که با توانمندی کادر مجرب پیوند اعضای دانشگاه در صورت گرفت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدحسین سرمست شوشتری قبل از ظهر امروز به همراه «سیداحمد موالی زاده» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خوزستان ضمن عیادت از بیمار دریافت کننده دومین پیوند موفق قلب اظهار داشت: با اهدای اعضای مرحوم احمد احمدی جوان خوزستانی، جان باردیگر ای به سه بیمار نیازمند بخشیده شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز اضافه کرد: پیوند قلب انجام شده دومین پیوند موفقیت آمیز قلب در جنوب غرب کشور است که با توانمندی کادر مجرب پیوند اعضای دانشگاه در صورت گرفت و امروز حال عمومی دریافت کننده پیوند کاملاً مطلوب است.
وی با اشاره به این که اعضای (کلیه، کبد و قلب) این مرحوم با رضایت و سخاوتمندی خانواده اش و توسط کادر پزشکی بیماران گلستان اهواز به بیماران نیازمند پیوند زده شد، بیان کرد: اهدای عضو اقدامی خیرخواهانه است که در طول ماه های اخیر شاهد توسعه خوبی را در خوزستان داشته و باید همه ظرفیت ها به کار گرفته شود تا این روند ادامه و گسترش بیشتری داشته باشد.

1400/10/18
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , مدیریت