۲۰ درصد بستری های تنفسی كرونا مربوط به كودكان؛

وزارت بهداشت: ۵ تا ۱۲ ساله ها برای واکسیناسیون کرونا رجوع کنند

وزارت بهداشت: ۵ تا ۱۲ ساله ها برای واکسیناسیون کرونا رجوع کنند سرپرست مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت با اخطار نسبت به خطر اُمیکرون برای کودکان و آمار ۲۰ درصدی بستری های تنفسی کرونا در این گروه سنی، در عین حال اعلام نمود: والدین می توانند از امروز جهت واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۲ سال به مراکز واکسیناسیون در سرتاسر کشور رجوع کنند.

محمد هاشمی در گفتگو با ایسنا، ضمن اخطار نسبت ابتلای کودکان به سویه اُمیکرون کرونا، اظهار داشت: ابتلای کودکان به اُمیکرون بسیار قابل توجه است. به صورتی که حداقل ۲۰ درصد موارد بستری تنفسی اخیر، از بین کودکان هستند.

وی با اشاره به اینکه زمان زیادی از آغاز واکسیناسیون کودکان کمتر از ۱۲ سال سپری نشده است، اظهار داشت: این افراد هنوز در جریان دریافت نخستین دز واکسن هستند. ازاین رو کودکان ایمنی کافی در مقابل کووید ندارند؛ بر همین مبنا رعایت موارد بهداشتی و بخصوص استفاده از ماسک در این گروه سنی هم از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.

هاشمی در عین حال اخطار داد که کودکان کمتر از پنج سال به علت عدم انجام واکسیناسیون در معرض خطر مبتلا شدن به کووید۱۹ و عوارض ناشی از آن قرار دارند.

گفتنی است؛ واکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال از پنجم بهمن ماه در سرتاسر کشور شروع شده و مقرر بود به صورت پلکانی سنین ۵ تا ۹ سال هم جهت واکسیناسیون فراخوان شوند. همینطور طبق پروتکل ها، واکسن های مناسب گروه سنی کودکان، سینوفارم و پاستوکووک بوده که در دو نوبت تزریق می شود.

به این ترتیب با بیان سرپرست مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت، تمام کودکان سنین ۵ تا ۱۲ سال از امروز می توانند جهت واکسیناسیون ضد کرونا به مراکز مربوطه در سرتاسر کشور رجوع کنند.

1400/11/19
تگهای خبر: بهداشت , وزارت بهداشت