رئیس اداره مراقبت مركز مدیریت بیماری های واگیر تشریح كرد؛

جزییات مدت زمان قرنطینه اومیکرون

جزییات مدت زمان قرنطینه اومیکرون رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، در رابطه با مدت زمان استراحت بیماران مبتلا به اومیکرون، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ابراهیم قادری، در رابطه با بخش خبری شبکه یک سیما، با عنوان این مطلب که اجماع روی یک عدد خاص برای قرنطینه به سختی حاصل می شود، اظهار داشت: در صورتیکه بیماری خفیف باشد یا متوسط و بیمار واکسینه شده باشد و علایم هم نداشته باشد، دوره استراحت او ۵ روز خواهد بود و می تواند به محل کار باز گردد. وی ادامه داد: البته اگر پزشک تشخیص بدهد، دوره قرنطینه بیمار می تواند بیشتر باشد. قادری افزود: اما، اگر فرد جزو گروههای پرخطر باشد و حتی واکسینه شده است، این فرد باید بیشتر در قرنطینه بماند که دستورالعمل آن در دست تهیه است و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد. وی ادامه داد: اگر بیماری شدید باشد، فرد ۲ هفته باید در قرنطینه باشد. رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اظهار داشت: اگر افراد واکسینه نشده باشند و بیماری آنها خفیف باشد، دوره قرنطینه آنها ۱۰ روز است. البته نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد، وضعیت مرخصی استعلاجی این قبیل افراد است. پیشنهاد داده ایم که نصف این دوران از مرخصی استحقاقی استفاده نماید، چون واکسن بوده و استفاده نکرده است. قادری اضافه کرد: این دستورالعمل درحال آماده سازی است و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

1400/11/25
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , مدیریت